za stopama poznatih

SHOWBUZZ BLOK Jedni su u društvu najdražih, a drugi su – nestali?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko tulumari u društvu milijardera i gdje je nestala majka slavnog glumca?

Iza Nine Badrić je uzbudljiv vikend. Naša pjevačica žestoko je tulumarila u St. Moritzu na proslavi 10-te godišnjice braka Sandre Meljničenko i ruskog milijardera Andreja. Na glamuroznoj zabavi goste su zabavljale legendarna Cher i Kylie Minogue, a Nina se dobrim društvom pohvalila na Instagramu. Nakon uzbudljivog ljeta Ninu čekaju veliki planovi, a među njima je i prvi solistički koncert u Lisinskom 25-og studenog, čemu se posebno veseli.

Pogledaj i ovo Tina Turner Svi su pogođeni! Brojni poznati opraštaju se od glazbene legende: ''Naša inspiracija, izvan sebe sam, kakva si ti žena bila...''

Nina Badrić sprema veliki koncert 25. studenog - osvoji POKLON PAKET

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Tony Cetinski na društvenoj je mreži sa svojim obožavateljima prvi put podijelio fotografiju na kojoj uz njega stoji kći Pija. Tony šestogodišnju djevojčicu, koju je dobio u braku s Ivanom Nobilo, nikada nije izlagao javnosti, ali zato je za njihovo druženje u Rovinju osvojio niz komplimenta na Facebooku. 

IROVINJ #rovinjcroatia #tonycetinski #lovecroatia #Rovinj

Posted by Tony Cetinski on Sunday, August 30, 2015

Bliskosti i ljubavi više definitivno nema između Sare Brandner i nogometaša Bastiana Schweinsteigera. Nakon sedam godina veze, koju je nogometaš okončao zbog ljubavi sa srbijanskom tenisačicom Anom Ivanović, Sara se na neko vrijeme povukla iz javnosti. Ipak, njemačkim je medijima odlučila otkriti kako je definitivno preboljela bolan raskid. Podsjetimo, nekadašnji par je još lani uživao u Dubrovniku. 

 

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Inozemne medije ovih je dana okupirala vijest o nestanku majke holivudskog glumca Toma Cruisea. Mary Lee South navodno nitko nije vidio još od travnja, kada je posljednji put u scijentološkom centru u Los Angelesu doručkovala sa svojim sinom. Njezin stan, u blizini scijentološkog centra, već je dugo prazan, a nagađa se i da su članovi scijentološke crkve uskratili Tomu informaciju o njezinu nestanku.

Pogledajte sve u Showbuzz bloku vijesti inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene