Muke omiljene pjevačice

Severina se potužila: 'Kad me vide u trenerci, ne trče za mnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biti Severina nije lako, no kak kaže pjevačica, ponekad je fanovi uopće ni ne prepoznaju.

Provokativnom fotografijom, uz poznate stihove ''zbogom more, odoh u planine'', Severina se zaputila na skijanje u austrijski Nassfeld. Ove je godine sa sobom povela i sinčića Aleksandra, s kojim je uživala u snježnim radostima i njegovim prvim skijaškim koracima.

Pogledaj i ovo showbuzz drama se nastavlja Priznanje privatnog detektiva koji je uhodio Severinu

Poznati Hrvati na zimskom odmoru - evo gdje su se uputili!

Uživanje u zimskim radostima u društvu razigranog sinčića ponosnoj je mami izmamilo suze na oči. 'Danas je tek prvi dan stao na skije i mater ponosna je proplakala ispod naočalica jer, naime, ja sam bila sa vama, a on je svoje prve skijaške korake, promaknuli su mi danas, pa kad sam ga vidjela danas je bilo jednostavno jako emotivno, kao kad je prvi put prohodao ili rekao neku riječ. Sutra ćemo se takmičiti u pravljenju snješka, tek se otkriva što dite voli. Svakako da ne možete virovati da nešto što je bilo tako malo da sad skija, to je ono... Tako rastu brzo', rekla je Seve.

A Severini su se ponajviše razveselili Aleksandrovi vršnjaci, s kojima se družila u igraonici hotela. 'Znate, ja kad ne dođem u štikli i haljini, oni misle da to nije prava Severina, kad im ne dođete takvi kao što ste na televiziji. Kad me vide u trenerci, onda ne trče za mnom jer to nije Severina, trče samo onda kad sam ja sređena', priznala je pjevačica.

Iako je skijanje najavila provokativnom fotografijom uz poznate stihove ˝zbogom more, odoh u planine˝, spustu niz planinu se ipak nije prepustila jer je strah zbog prošlogodišnjeg loma noge ipak bio jači. No, njezin snježni outfit na Instagramu je pohvalila i Janica Kostelić. A ni Severina nije ostala dužna s komplimentima.

'Mislim da nikad nećemo imati više takvu skijašicu i takvu sportašicu jer njezina vožnja bez štapa je malo koga ostavila ravnodušnim, ja sam plakala, isto kao kad je Ivanišević osvojio Wimbledon, to su te energije', rekla je.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene