Opa!

Severina izrešetala Danijelu: "Vjenčat ćete se za tri mjeseca, a mene niste pozvali?!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je uputila zanimljivo pitanje svojoj prijateljici i kolegici Danijeli Martinović.

U ovotjednoj epizodi emisije "Petkom s Petkom" gostovala je Danijela Martinović. Vrckava pjevačica je, između ostalog, sudjelovala u rubrici "Vrući stolac" i postala prva gošća te rubrike. Mikrofon su, naime, prepustili gledateljima da "rešetaju" Danijelu. Otkrila je tako da apsolutno sretna i zadovoljna, ali i da čeka savršene uvjete za koncert u svom rodnom Splitu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

"Zašto kada je u prisutnosti prijatelja je jako ozbiljna, a kada se upali kamera postane vrlo ozbiljna?", pitala ju je jedna gledateljica. "Krivo, ja sam baš suprotna. Ja se moram jako kontrolirati kad sam u prisutnosti kamere", rekla je Danijela. Mlađahni obožavatelj pitao se, pak, zanimaju li Danijelu mlađi muškarci. "Ja sam vjerna, ne zanimam se. I moj je mlađi, pet godina od mene. Taj trend mi se stvarno sviđa", rekla je Martinović.

Nezaobilazno je bilo i pitanje o tome zašto s Grašom još nije u braku. "O draga moja, to nas svi pitaju. Zato što papir ne znači ništa i mislim da su to ladice u koje su se ljudi naučili stavljati", rekla je. A onda joj je pitanje postavila i Severina. "Da li je istina da ćete se ti i Grašo vjenčati za tri mjeseca, a mene niste pozvali na vjenčanje. I da je vjenčanje u tajnosti?", zanimalo je Severinu. Dodala je i da, ako je sve rečeno istina, da će im doći. "Ona je stvarno savršena. Ne, nije istina, ali draga moja Seve, ako ikada to bude, ti ćeš biti jedna od prvih uzvanica na papiru", zaključila je Danijela.

Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene