POGLEDAJTE VIDEO

Severina postaje studentica kojoj brane ljubav s nogometašem Hajduka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premijera dugoočekivanog mjuzikla ''Naša bila štorija'', autora Nene Ninčevića i Gorana Karana, planirana je za proljeće sljedeće godine. Umjesto preminulog Vinka Coce, Severinina oca, koji se protivi njezinoj ljubavi s nogometašem Hajduka Karanom, utjelovit će tenor Stefan Kokoškov. Doznajte i kojeg će pjevača u mjuziklu ljubiti Danijela Martinović, kojoj je pripala uloga Bjonde.

Severina se u velikom stilu vraća na kazališne daske! U dugoočekivanom mjuziklu ''Naša bila štorija'', autora Nene Ninčevića i Gorana Karana, popularna Splićanka će glumiti lijepu studenticu Anu koja se pokuša ubiti jer joj roditelji brane vezu s nogometašem Hajduka Dujom, kojeg igra Karan.
 

Pogledaj i ovo showbuzz savladale je emocije Emotivna Severina: "Prvo je moja majka počela plakati, a onda i ja za njom"

>> VIDEO - Izviždali pjevačicu na Poljudu i vikali joj: 'Prodana dušo!'

''Priča o jednoj zabranjenoj ljubavi. Znači, smještena je u Split, '70. godine. Dobro je što od svih tih 16 pjesama ima glazbenih brojeva koji sami mogu funkcionirat sami po sebi, znači bit će radiofonski. To će, po meni, biti spektakl i iskreno, neskromno, očekujem stvarno uspjeh', otkrio je autor Neno Ninčević za inMagazin.

Severinina oca trebao je igrati nedavno preminuli Vinko Coce. Dok je trogirski Pavarotti bio u bolnici, autori mjuzikla su stali sa snimanjima jer su bili uvjereni da će ozdraviti. Omiljenog slavuja u mjuziklu će sada zamijeniti tenor splitskog HNK Stefan Kokoškov.

'Cocu je nemoguće zamijenit i u našim srcima i pjevački i svakako. Međutim, Stefan je jedna fenomenalna alternativa i čovjek koji izuzetno dobro pjeva i osjeća scenu, k tome i glumac, tako da očekujemo, u biti ćemo se u svakoj predstavi sjećat i ja i on, Vinka, Vinka, Vinka. Vinko je bio naše zlato', komentirao je Ninčević.

Ova priča osmišljena je prije nekoliko godina, no zbog brojnih razloga tek je sad u završnoj fazi. Početkom sljedeće godine počet će se sa scenskim probama, dok bi premijera svjetlo dana trebala ugledati na proljeće.

'Čekamo sad da Sevka krajem prosinca otpjeva do kraja sve svoje i nakon toga ide mix, postprodukcija i mislim da ćemo završit glazbene brojeve, možda čak i prije premijere', otkrio je Ninčević.

Ninčevića je, priznaje, svojom izvedbom najviše iznenadila Danijela Martinović, koja igra lik Bjonde.

'Jedna od glavnih uloga. Tipična cura iz Splita, koja piva u Filip Deviću, ima svoju prijateljicu, ima svog momka, ha ha i to je jedna baš predivna priča. Ne znam koliko smijem otkrivat, zato sam ovako malo, ne znam gdje da krenem, koliko smijem reći', otkrila je Danijela te dodala kako dečka glumi Giuliano. 'Čak se i ljubimo!', dodala je!

Što su još otkrili pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu inMagazina!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene