Intrige i zapleti

Prepoznajete li se u kojem od likova?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uživajte u društvu vrhunskih glumaca!

Na programu Nove TV s emitiranjem uskoro kreće nova dramska serija "Kud puklo da puklo". Vrhunski glumci poput Mirne Medaković, Janka Popovića Volarića, Sanje Vejnović, Milana Štrljića, Miodraga Krivokapića te Mirana Kurspahića unosit će smijeh i zabavu u vaše domove.

Pogledaj i ovo showbuzz Kud puklo da puklo Tko je gradsko, a tko seosko dijete?

Ova vesela ekipa spremna je i za ulazak na vaše male ekrane. No, ne brinite, Stjepan Perić kao policajac opasan je samo kada to okolnosti zahtijevaju.

'Prestao sam maštati o Hollywoodu'

Neodoljivom Miranu Kurspahiću dodijeljena je uloga pripadnika zlatne zagrebačke mladeži. Doduše, nešto prljavijeg. U prenesenom i doslovnom značenju.

Intrige i neočekivani zapleti u malenom ličkom mjestu Oštrovac odvijat će se često, a gdje drugdje nego u kafiću. U ovom je gazdarica lijepa Ane koja je iz dalmatinske zagore stigla trbuhom za kruhom.

A zavodljiva Jagoda Kumrić, u ulozi njezine kćeri Snježane, slatkorječivost lako može zamijeniti oštrijim tonovima.

Iako odnosi među određenim likovima u seriji i nisu idilični, oni na setu bili su sjajni. Vesela atmosfera na snimanju zahvatila je svakog tko se približio.

Brižna majka i supruga koju tumači Suzana Nikolić za svoje najmilije želi samo najbolje. Makar i na - nekonvencionalan način. Prepoznat će se u tome, vjerujemo, brojne gledateljice.

Ukoliko među ovim likovima i ne prepoznate neke svoje osobine, sigurni smo kako ćete prepoznati nekoga iz svoje okoline, ali se i uvjeriti da se život može okrenuti naglavačke zbog samo jednog komada papira.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene