Samo oprezno

Mana svih glumaca: 'Ako ne želiš čuvat tajnu reci to glumcima'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Faruka i ostale članove obitelji Fazlinović ne propustite pogledati u premijernim još smješnijim nastavcima petkom i vikendom u 20 sati na Novoj TV.

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. S novim nastavcima stigle su nove zgode i nezgode ove jedinstvene obitelji. S obzirom na to da se Mustafa, Senad i Moamer privatno zaista dobro slažu, svađe za potrebe serijala dobre su za njihovo prijateljstvo.

Pogledaj i ovo Senad Bašić Dugo ga nije bilo Omiljeni Faruk nakon teškog razdoblja snimljen u javnosti, a za ovaj je izlazak imao i lijep povod!

Sve je počelo davne 2006. godine, kada su Mustafi Nadareviću i tada 46-godišnjem Bašiću ponudili prvu televizijsku suradnju na projektu imena Dobri momci. Naziv serijala je ubrzo promijenjen u Lud, zbunjen, normalan. Ostalo je povijest.

'Uspjeh ove serije je u tome što publika prepoznaje samu sebe', kaže Senad.

Dama koja će pomutiti Izetov um!

Upravo zato turisti pri dolasku u Sarajevo taksiste često traže da ih odvezu u slavni kafić "San Remo". Njima je ta vožnja - omiljena.

'San Rema nema pa ga oni traže dok taximetar otkucava onda kažu to je tu negdje', objašnjava popularni Faruk.

Ovaj bosansko-hercegovački glumac glumio je u bosanskim hit filmovima kao što su Nafaka, Gori vatra i Kod amidže Idriza. Osamdesetih je godina također nasmijavao publiku kultnom predstavom Audicija.

Kao profesor glume na Akademiji predaje već desetak godina. Član je Kamernog teatra 55 u Sarajevu, a glumom se bavi više od 30 godina.

'Glumci imaju manu - ne znaju čuvati tajne. Ako ne želiš čuvat tajnu reci to glumcima oni su kao mediji - nemoj nikom reći čim ide ta riječ odmah ide dalje', kaže Senad.

Faruka i ostale članove obitelji Fazlinović ne propustite pogledati u premijernim još smješnijim nastavcima petkom i vikendom u 20 sati na Novoj TV.

 Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene