Nije joj jasno

Tko su tete u njegovu spotu i zašto je mamu zamijenio njima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Lozar se vratio na glazbenu scenu.

Od prvog i posljednjeg samostalnog albuma Saše Lozara prošlo je sedam godina. Ove godine na glazbenu scenu vratio se singlom ''Opčinjen'' koji je dokazao da Saša itekako zna kako nas natjerati da pjevušimo njegove vesele stihove:

Pogledaj i ovo Severina i Saša Lozar Oglasio se i eugen! Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

Iako je u međuvremenu uspješno gradio karijeru radijskog voditelja, glazbom se potajno bavio, održavajući male intimne koncerte. Njegov najnoviji singl ''Nitko kao ti'' zasjeo je na drugo mjesto najslušanijih pjesama radijskog etera. Sada je, kaže, došlo vrijeme da se posveti glazbenoj karijeri i na tom putu doda gas.

Voditelji Antene Zagreb na tankom su se zagrebačkom ledu okušali u umjetničkom klizanju.

'Svatko tko radi tako nešto, očekuje, ja sam potajno očekivao da se tako nešto dogodi. Baš mi je drago da se to dogodilo s tom pjesmom, jer mi je jako draga, prekrasna je pjesma, dogodio se baš neki klik, neki spoj', kaže Saša.

Saša za istu pjesmu ovih dana snima videospot. Taktovima ove zarazne balade slikovno je dodan začin opasnosti, pa se slavuj iz Laduča, kako mu mediji tepaju, pretvara u pomalo zločestog dečka:

Simpatični i samozatajni Saša, privatno je obiteljski čovjek. 2005. oženio se dugogodišnjom djevojkom Marinom, a prije šest godina postao otac djevojčice Eve. Marina je, kaže, s njim prošla sve dobre i loše faze, pa nije ni čudo da obitelj smatra najvećom podrškom:

Na kraju krajeva, ako Eva ZApleše na njegovu pjesmu, ponosni tata, kaže, zna da je napravio dobar posao. Problem ipak nastaje kada šestogodišnjakinja ugleda njegov videospot na televiziji. Nikako joj, kaže Saša, nije jasno tko su te ''tete'' kojima pjeva i zašto je njima zamijenio mamu:

'Pitala me zašto tata ima drugu mamu. Pa dok sam ja njoj to objasnio, samo me blijedo gledala. Ja sam joj objasnio da se ne brine da je to bilo samo slikanje, ali nije joj bilo jasno zašto sam na tv-u s drugom.

Spot u kojem nema drugih teta, a Evi se posebno sviđa je onaj od prije 10 godina, kada je Saša djelovao u boy bendu uz Damira Kedžu i Tina Samardžića. Pa iako je neminovno da ga svi još uvijek povezuju s tim djelom njegova života, Saši to ne smeta. S dečkima je ostao u odličnim odnosima:

'Ne želim to zaboravit, to je nešto zbog čega se i bavim glazbom danas, nešto što me odredilo na neki način, to je najnormalniji dio moje karijere, drago mi je da se to dogodilo jer se puno lijepih stvari dogodilo kada je bio boy bend', priznaje.

Da može uspjeti sam, tvrdi, odavno je dokazao. Samostalnu karijeru želi graditi bez pritiska, pa iako novih pjesmama već ima u pripremi, album neće tako skoro.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene