Banalni razlozi

Sandra Perković napokon progovorila: Je li uistinu prekinula s Edisom?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sandra Perković kazala je i zašto njezinog dečka Edisa Elkasevića nikada nema na njezinim fotografijama.

Naša kraljica u bacanju diska Sandra Perković je u Londonu na Svjetskom prvenstvu pokorila konkurenciju te zlatnu medalju posvetila svojem bivšem treneru i baki Ruži, bez koje je ostala ove godine. Otkrila nam je kako je istesala figuru zbog koje ju obasipaju komplimentima. Saznali smo i kako je postala prijateljica sa Severinom, a ekskluzivno za In Magazin je progovorila o nagađanjima da više nije u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 2 ''Spremna za nove priče'' Sandra Perković oglasila se samo nekoliko sati prije vjenčanja, evo što radi dok traju velike pripreme!

Na stadionu u Londonu, na kojem je prije pet godina osvojila svoje prvo olimpijsko zlato, Sandra je uvjerljivo trijumfirala na Svjetskom prvenstvu i u Zagreb se vratila sretna i ponosna.

''Najljepše se osjećam kad imam sve tri titule spojene u jedno - to je europska, svjetska i olimpijska pobjednica. Znala sam da će London biti dobar, znala sam da dolazimo tamo spremni i iskoristila sam maksimalno sve što se pružilo na tom stadionu'', ponosno je kazala Sandra.

Sandru mnogi obasipaju komplimentima zbog istesane figure, a ona je plod dvogodišnjeg programa i promjene prehrane uz, naravno, naporne treninge. Sada ima šest posebno planiranih obroka na dan, a tu je veliku ulogu odigrala i nutricionistica Hrvatskog olimpijskog odbora Mimi Vurdelja.

''Nije mi ništa ona zabranila. Umjerenost i raznovrsnost - to su dvije riječi koje Mimi koristi kad je riječ o hrani, a tako je i kod mene. Treba stati kad je najslađe. Pravilna prehrana i popodnevni odmor i san su dva najjača dopinga u sportu koje sportaš može imati tako da smo sve to iskoristili i naravno da komplimenti gode'', otkrila je Perković.

Otkrila nam je i kako je postala prijateljica sa Severinom.

''Severina je jedna izuzetna osoba, ljudi možda ne znaju tu jednu njezinu stranu koju mi bliži, njezini prijatelji znamo. To je žena koja je isto tako veliki borac i mi uspješne žene se uvijek nekako povežemo jer sve prolazimo isti put i sve isto radimo. Upoznale smo se prije tri godine tako da je ona meni prišla. To govori koliko je ona veličina i kolika je ona. Samo mi je prošla da mi čestita i da kaže da je ponosna što govori dosta o njoj. Majka je, radi svoj posao odlično, uživa u tome, zaljubljena je, zadovoljna, sretna, baš onakva kakva bi svaka žena trebala biti'', kazala je Perković o svojem prijateljstvu sa Severnim.

Sandra je progovorila i o nagađanjima da više nije u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem.

''Neću ja to komentirati iz razloga što je od toga napravljena tolika farsa. Ta nagađanja su krenula zbog banalnih stvari, kao što u Hrvatskoj sve takve stvari kreću iz banalnih razloga, zato što nisam postala slike na društvene mreže s njim. Jednostavno, Edis je čovjek koji se ne voli slikati'', kazala je Sandra te na pitanje da znači nema istine u tome, odgovorila: ''Ja neću odgovoriti ni s da ni ne jer vam ne želim dati odgovore, ali ja sam svoje rekla''.

Svjetska prvakinja će 29. kolovoza nastupiti na Hanžekovićevu memorijalu u Zagrebu, na kojem ponovno želi pomaknuti granice, a vjeruje da će uz dobro vrijeme i potporu domaćih navijača u tome i uspjeti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene