Podržali je prijatelji

Proslavila 20 godina karijere!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Bagarić sinoć je u Lisinskom proslavila 20 godina karijere.

Sandra Bagarić sinoć je u Lisinskom proslavila 20 godina karijere, a to je obilježila i humanitarnom akcijom. Naime, sav novac od prodaje ulaznica ide zakladi za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Osnivač zaklade, gradonačelnik Milan Bandić, otvorio je svečanu večer na kojoj su bili i Severina, Vlatka Pokos, Vlado Štefančić i brojni drugi.

Iako svečani koncert u Lisinskom, kada nastupa Sandra Bagarić, atmosfera je sudeći po gostima na sceni, ali i prijateljima, uvijek opuštena i s dozom humora:

'Kad imaš leptir mašnu, onda te to malo guši, imaš zadanu formu pa se malo ko robot krećeš', rekao je Đani Stipaničev.

'Sandra je jako topla kao osoba, uvijek je iskrena, luda, malo luckasta i vesela i ja ju jako volim kao čovjeka zaista', dodala je Vlatka Pokos.

Zaprosila ga: 'Rekla sam ono što sam sanjala da dečko meni kaže'

Koncert je imao i humanitarni karakter. Naime, sva prikupljena sredstva odlaze zakladi za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti. A onaj koji je omogućio da se sve dogodi jest zagrebački gradonačelnik, ujedno i osnivač Zaklade. Umjesto govora, nazvao se hrvatskim Robinom Hoodom i nasmijao publiku:

Poznata sopranistica sinoć je uz prijatelje na pozornici, Martinu Tomčić Moskaljov, Đanija Stipaničeva, Ervina Baučića i mnoge druge, obilježila 20 godina karijere.

'Ovo je bila divna večer, Sandra je doista tih svojih 20 godina na predivan način označila, i to je u biti i 20 godina ovog rada i svih nas koji smo negdje tu, u kulturi', rekao je Miro Gavran.

'Pratim je stvarno od kad se pojavila, onda sam imala čak jednom priliku, radit jedan koncert isto humanitarni u Splitu, za djecu, i kako moja mama jako voli Sandru, a ja sam je isto volila onda mi je bila gost na tom koncertu, i to jke bilo preslatko', dodala je Severina.

Teško je bilo zakoružiti Sandrin cijeli opus u karijeri, no mjesto među izvedbama našla je pjesma iz Madame Trubadur, Sandrine prve predstave u karijeri. U publici ju je gledao i poznati redatelj, otac hrvatskog mjuzikla, koji je u njoj prije 20 godina prepoznao spomenutu Madame:

'Puno toga smo zajedno prošli, bila je divan suradnik, vješt, a nadam se da će mi biti i direktorica', rekao je Vlado Štefančić.

Prilog u cjelosti pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene