Što će mu reći žena?

UHVAĆENI U PARKU "Mi smo novi par. Bit će svega"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sandra Bagarić u posljednje vrijeme druži se sa Sinovima ravnice.

Miris bagrema i ljubavna priča sa slavonskih ravnica spojili su Sandru Bagarić i Sinove ravnice. Dvorac Pejačević u Našicama poslužio je kao savršena kulisa za ispričati ovu priču.

Pogledaj i ovo showbuzz GLAZBENA POSLASTICA KONAČNO SMO DOČEKALI Premijerno izvedena pjesma 'Bagrem'

"Dakle mi smo ljubavni par, malo se volimo, malo me on ostavi, malo ja patim. Pa ja malo njega ostavim, pa on pati i to smo sve dočarali u ovom prekrasnom ambijentu", govori Sandra.

Pjesma Bagrem nastala je i prije emitiranja serije Zlatni dvori. U seriji ju je otpjevala Katarina Baban. A Sandra i Sinovi ravnice nisu je čak ni snimili zajedno.

"Mi smo pripremali teren ustvari da se upoznamo da ta zaljubljenost i zaiskri tu negdje u parku. Da ne bude potrošena ljubav. Mi smo svježi par. Bit će svega. Šta će reći tvoja žena", govori u šali Sandra.

Iako se možda ranije nisu sretali, na snimanju se to nije primijetilo.  "Dragi su jednostavno, fino su me počastili, pogostili, malo šljive, malo čvaraka, malo kulena, malo svega. Dakle prekrasno. svi me maze, svi me paze, ja sam njihova princeza. Evo što reći. Mirišimo po bagremu, jedno drugo onako njuškamo. Dobro malo se sad rakijica osjeti", dodaje pjevačica.

Osjetila se jer, ako je vjerovati narodnoj medicini, ona je najbolji lijek protiv prehlade.

"Rakija je najbolji lijek i bijeli luk. Šljiva. Ako su vam sinusi onda jedan čepić šljive onako prošnjofate, jeste da otpadaju trepavice, suze idu i tako dalje, ali otvara sinuse. Vjerujte mi probala sam", govori Sandra.

Baš kao što pjesma odiše romantikom, takav će biti i videospot. A Marijana Novoselca su čak nagovorili i da zajaše konja.

"Nije to prvi put, ali danas nisam pao sa konja, za razliku od prijašnjih puta kad je bilo i čudnih situacija", govori Marijan.

Bagrem zasad na društvenim mrežama ima više od 280 tisuća pregleda. A kako će izgledati videospot, saznat ćemo za desetak dana.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene