BILO JE SVEGA

POLOMILI SE ''Ne znam kako ću ovo odraditi u minjaku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ovog puta voditeljski dvojac Dalibor Petko i Minea bili su kreativni i za svoje goste pripremili razne izazove.

U ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom" gost je bio Sandi Cenov. Minea i Petko pred pjevača su stavili brojne izazove, a zbog jednog nas je pjevač uspio od srca nasmijati. Sandi Cenov  okušao se u pantomimi i to s atraktivnom Anom Rucner.

Pogledaj i ovo Minea Možemo je zamisliti! Koncert Minee izazvao je opće oduševljenje u Pazinu, a omiljena voditeljica priznala je čime se nekad htjela baviti: "Odveo me put na drugu stranu"

Ani je jedini problem bila odjevna kombinacija zbog koje nije bila sigurna da će moći ispuniti zadatak. "Ja stvarno ne znam kako ću ovo odratiti u minjaku", kazala je violončelistica uoči odmjeravanja snaga u izazovu.

Ana i Sandi su se rukama i nogama trudili dočarati određene radnje, a tijekom izazova bilo je zaista svega. Od šminkanja, plesanja baleta, pa čak i gaženja kupusa. Oboje su bili na visini zadatka, a kolege glazbenici su priznali kako bi zapravo htjeli češće igrati pantomimu. ''Pa nismo loši uopće'', zaključio je Sandi.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene