Teška odluka

One su uspješne samohrane majke u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Meri Cetinić, Alka Vuica, Zdenka Kovačićek, Mia Begović, Lana Klingor - sve su ove poznate dame okusile prednosti ali i nedostatke samohranog roditeljstva.

Umor i prezaposlenost, samostalna odgovornost, zabrinutost, sve su to stvari s kojima se sreću svi roditelji, kod samohranih sve to još je izraženije.

Pogledaj i ovo Alka Vuica i Zoran Šerbedžija za sve ljubitelje glam rocka Klub Komedija čeka pravi rock spektakl i to na koncertnoj promociji albuma Alke Vuice i Zorana Šerbedžije!

'Biti samohrana majka je jako teško, kad donesete takvu odluku niste ni svjesni u što se upuštate, ima to i svojih prednosti jer neke ključne odluke donosite sami, ali zapravo je puno teže nego imati nekoga uz sebe', rekla je.

Alka Vuica okupila 'žensku posadu'

Alka Vuica upoznala je Vuka Veličkovića 1988. Godinu dana kasnije dobili su sina Arijana. Iako već dugo nisu zajedno, hvali njegov odnos sa sinom.

'Kako možemo, tako djelujemo kao roditelji i mislim da smo bez obzira što ne živimo zajedno, jedna lijepa mala familija koja si uvijek pomaže', rekla je Alka.

No Alka, na sreću, s ocem svojega sina nikad nije morala voditi borbu po sudovima. S time se mnoge samohrane majke danas suočavaju. Financijska sigurnost je nešto s čim je dakako mnogo lakše samostalno odgajati dijete. O tome je govorila i Meri Cetinić, čijoj danas 36-godišnjoj kćeri u životu ništa nije nedostajalo. Ipak, zbog nje se odrekla primamljivih poslovnih ponuda.

'Tamo me čula menadžerica od Glorie Gaynor, na jednom koncertu na Beverly Hillsu i došla je do mene doma i rekla, molim te, samo mi nemoj otići', ispričala je Cetinić.

Meri je, naravno, ispunila želju svojeg djeteta. A svaku želju trudi se ispuniti još jedna samohrana majka, pjevačica Katarina Rautek, čiji je sin Dominik još dijete. Nikada nije otkrila tko je njegov otac, a s teškoćama samostalnog roditeljstva suočila se već pri porođaju, kada je sama automobilom došla u rodilište.

Kako je to prošlo te koje se još poznate osobe nose sa samohranim roditeljstvom, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene