Nove avanture

Zlatni dvori: Kata dlučila iskoristiti Ivana kako bi Nikolu učinila ljubomornim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred vašim novim omiljenim junacima serije 'Zlatni dvori' brojne su avanture; Petar nastavlja uvjeravati Anu da ZApočne pjevačku karijeru, a Nerina ljubomora iz dana u dan raste.

Nakon što je Nera otkrila Ani da Petar od nje želi stvoriti pjevački zvijezdu. Ana se uvrijedi no Petar uspije postići da ga sasluša te se Ana smekša u vezi te ideje. Taj se plan ipak neće svidjeti Antunu koji mu se žestoko usprotivi te na kraju nehotice Petru povrijedi zub.

Pogledaj i ovo showbuzz PRAVA ROMANSA LJUBAVNA ČAROLIJA U ZLATNIM DVORIMA Tjedan prvih poljubaca

Petar želi organizirati večeru za Anu i Antuna, no ne ide sve po planu. Kako bi s Anom ipak spremio večeru Irenu i Neru pošalje kod Kate na kozmetički tretman. Dok ih uređuje Kata nenamjerno trača Anu, pa Irena i Nera steknu pogrešan dojam o njoj.

Večera se na kraju održi a sve eskalira kad Ana zapjeva na nagovor okupljenih. Nera ne može sakrit ljubomoru, a Irena suptilno naznači Aninom ocu da je posao pjevačice promiskuitetan. Ionako već na rubu, Antun ljutito odlazi s večere, a Ana želi odustati od svega, unatoč Petrovom nagovaranju.

Ljubavni problemi muče i Katu, koja je odlučila iskoristiti Ivana kako bi Nikolu učinila ljubomornim, a Ivan koristi Katu kao krinku pri špijuniranju Nikolinih poslova. Ivan svašta otkrije o Nikoli, pa mu parterni odluče pripremiti zamku. Kako će to na kraju završiti ne propustite pogledati u ovotjednim nastavcima Zlatnih dvora. Bit će uzbudljivo!

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.
Propustili ste epizodu? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene