449928
449928
449928
449928
449928

Zlatni dvori: Kata dlučila iskoristiti Ivana kako bi Nikolu učinila ljubomornim

  • , 12.09.2016., 18:34
  • Autor:
  • komentara

Pred vašim novim omiljenim junacima serije 'Zlatni dvori' brojne su avanture; Petar nastavlja uvjeravati Anu da ZApočne pjevačku karijeru, a Nerina ljubomora iz dana u dan raste.

 
 
 
 
Zlatni dvori sadržaj serije (Video: IN magazin)
Zlatni dvori sadržaj serije (Video: IN magazin)

Nakon što je Nera otkrila Ani da Petar od nje želi stvoriti pjevački zvijezdu. Ana se uvrijedi no Petar uspije postići da ga sasluša te se Ana smekša u vezi te ideje. Taj se plan ipak neće svidjeti Antunu koji mu se žestoko usprotivi te na kraju nehotice Petru povrijedi zub.

Petar želi organizirati večeru za Anu i Antuna, no ne ide sve po planu. Kako bi s Anom ipak spremio večeru Irenu i Neru pošalje kod Kate na kozmetički tretman. Dok ih uređuje Kata nenamjerno trača Anu, pa Irena i Nera steknu pogrešan dojam o njoj.

Zlatni dvori (Foto: IN magazin)

Večera se na kraju održi a sve eskalira kad Ana zapjeva na nagovor okupljenih. Nera ne može sakrit ljubomoru, a Irena suptilno naznači Aninom ocu da je posao pjevačice promiskuitetan. Ionako već na rubu, Antun ljutito odlazi s večere, a Ana želi odustati od svega, unatoč Petrovom nagovaranju.

Ljubavni problemi muče i Katu, koja je odlučila iskoristiti Ivana kako bi Nikolu učinila ljubomornim, a Ivan koristi Katu kao krinku pri špijuniranju Nikolinih poslova. Ivan svašta otkrije o Nikoli, pa mu parterni odluče pripremiti zamku. Kako će to na kraju završiti ne propustite pogledati u ovotjednim nastavcima Zlatnih dvora. Bit će uzbudljivo!

Zlatni dvori (Foto: IN magazin)

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.
Propustili ste epizodu? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se