Godine nisu bitne

Veza sa starijom ženom? 'Definitivno su privlačne i iskusnije!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je mlađe slađe to smo već odavno utvrdili i potvrdili. Mnoge poznate dame s naše estradne scene su nam priznale što je to toliko neodoljivo kada su u pitanju mlađi muškarci. No, čini se kako je na pomolu još jedan takav par. Nina Violić navodno ljubi čak 19 godina mlađeg beogradskog glumca Milana Marića. A što o starijim ženama misle frajeri?

Prisni pogledi bili su dovoljni da se pokrene ljubavna lavina o navodnoj vezi glumice Nine Violić i 19 godina mlađeg glumca Milana Marića. Ako je vjerovati gradskim kuloarima, par je u sretnoj vezi već pola godine, a upoznali su se u Beogradu kada je Nina igrala predstavu 'Kako smo preživjele'.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Rat zvijezda: Društvene mreže odličan poligon za prepucavanje

'Dvadesetak godina je velika razlika i u jednom i u drugom smjeru, to je nešto što je neuobičajeno. Kad se radi o manjim razlikama, to je nekako lakše prihvatljivo, ali kad kažete dvadeset plus, to je nešto što iznenađuje. No, ono što je važno kod ljudi kad su zajedno jest da broj nije bitan', kaže seksologinja Nataša Barolin Belić.

Možda zvuči kao klišej, ali broj dečkima očito nije bitan. Mentalna, duhovna, emocionalna i seksualna povezanost je ono što i njih zanima. A takav je komplet teško naći kada su u pitanju mlađe žene, stoga im 20 godina više ne zvuči kao nepremostiva razlika.

'Nemam apsolutno nikakav problem s godinama', otkriva naš popularni pjevač Luka Nižetić, a s njim se slaže i glumac Robert Bošković. 'Starije žene mi definitivno jesu privlačne, imaju bolje iskustvo, veće znanje i mogu te naučiti dosta stvari', kaže Robert.

Što još naši poznati frajeri misle o vezama sa starijim ženama, saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene