Za velike i male čupavce

Resort koji oduševljava ljubitelje pasa: Jedna je od usluga pružanje doma punog ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlasnici kućnih ljubimaca često imaju probleme pri odlasku na odmor u hotel jer psi u neke od njih nisu dobrodošli. Jedan hrvatski resort ima sasvim drugačiju politiku. U njega ne samo da možete doći uživati sa svojim ljubimcem, već možete kući odvesti četveronožnog prijatelja, koji će vam u život unijeti mnogo ljubavi.

Karla pri odlasku na odmor pomno bira hotel u kojem može uživati sa svoja dva psa Lajkom i Lorkom, a u Termama Sveti Martin vrata su uvijek otvorena i za njezine četveronožne prijatelje.

''Najčešće veliki psi nisu dobrodošli u hotele. Dobrodošli su mali psi pasmina pekinezer, maltezer i tako dalje. U ovom su resortu dobrodošli i veliki i mali psi, i to je jedna od velikih prednosti za mene kao vlasnika psa jer imam mogućnost sa svojim psima provesti vikend i ugodne trenutke u prirodi'' kazala je Karla Bakalović koja je svoju Lajku udomila iz čakovečkog azila "Prijatelji", a Lorku iz udruge Honey koja se bavi udomljavanjem hrtova iz Španjolske i Irske.

Osim što u svoj resort primaju četveronožne ljubimce, Terme Sveti Martin odlučile su proširiti glas o važnosti udomljavanja pasa, kao i pružiti pomoć čakovečkom azilu "Prijatelji" tako da privremeno udomljavaju pse, s nadom da će im pronaći stalni dom pun ljubavi.

U Termama Sveti Martin trenutno se nalaze dva veseljaka – Miki i Ira. ''Oni su tandem iz čakovečkog azila, uzeli smo ih na privremeno udomljavanje u Terme Sveti Martin prije mjesec i pol dana. Jako su se dobro snašli, prilagodili su se brzo, svi naši djelatnici s veseljem su ih prihvatili'', kazala je suradnica u marketingu Irena Škvorac te dodala: ''Pozivamo naše goste da se druže s njima i provode vrijeme pa se nadamo da će se zaljubiti u njih i odlučiti povesti ih kući''.

U Hrvatskoj je, nažalost, mnogo napuštenih pasa, pogotovo nakon ljetnih mjeseci, a njihova su skloništa prenapučena. Nakon što Miki i Ira pronađu svoje stalne domove pune ljubavi, u Terme Sveti Martin stići će dva nova psa, a plan je da se na taj način isprazni čakovečki azil.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene