Hrabar potez

NAVIJAČKA STRAST 'Par udaraca u glavu uvijek će me sjetiti na Beograd'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rene Bitorajac i Mario Petreković progovorili su o snimanju filma 'ZG80'. Snimalo se i u Beogradu, Dinamovim rekvizitima.

Jučerašnji su dan obilježili navijači. Dok su jedni otvorili novu Medveščakovu sezonu, drugi su svoja grla poderali u novom filmu 'ZG80' u kojem je Rene Bitorajac ponovno utjelovio svoju kultnu ulogu Krpe iz 'Metastaza'.

Pogledaj i ovo showbuzz SMIJEH DO SUZA Pijani kandidati: Jedva odradili razgovor u studiju!

'Sjećamo se filmova iz 80-ih, kako si, što si radio, zaboga, evo me ovdje. Pa psovka je, nažalost, dio svakodnevice, a ovo je jedan film koji je karakterističan, radi se o navijačima i huliganima, o nečem drugom, gdje je psovka apsolutno neizbježna', rekao je Bitorajac. Psovao je i Mario Petreković.

A navijačke strasti umalo su na vlastitoj koži osjetili i sami glumci dok su, s Dinamovim navijačkim rekvizitima snimali u središtu Beograda.

'Par udaraca u glavu će me uvijek sjetiti na Beograd, i uvijek ih se rado sjetim', otkrio je Petreković. 'Htio bi posebno istaknuti mladim redateljima da ne pokušavaju snimiti masovne scene navijača BBB u centru Beograda jer bi mogli naići na određena negodovanja lokalnog stanovništva', dodao je redatelj Igor Šeregi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene