mladi je vole

Časna imitatorica: Pogledajte koga je opjevala pred našim kamerama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simpatična redovnica na zanimljiv i humorističan način pronašla je put do srca mnogih mladih onime što najbolje zna: pjevanjem i imitacijom.

Pitanje koje se često postavlja mnogim redovnicima i redovnicama gotovo uvijek je ono kako su se odlučili za svoj životni poziv. Odlika redovničkog poziva, kaže časna Dijana Lončarek, prije svega je radost.

Pogledaj i ovo showbuzz 'The Three Stooges' 'Časna sestra' u ne tako časnom izdanju!

Časna sestra snimila svoju verziju kontroverznog spota za 'Like a Virgin'

'Pronašla sam jedan stil kako pristupiti mladima, nekako sam odmalena oponašala te pjevače, onda kad su pitali 'pa dobro sestro, pa zašto, pa kako da ste otišli u samostan'... kažem vam, vrlo teško je taj poziv stavit u riječi. Taj poziv nadilazi i nas same. I onda sam ja to malo opjevala kroz imitaciju', priča časna Dijana.

Pjesmom se prisjetila i kako su njezini roditelji reagirali kad im je rekla da želi postati časna sestra. 'Oni meni 'bube su u glavi to su godine', a ja sam odlučila uzeti život u svoje ruke i otići u samostan i rekla sam 'stisni šake, stisni zube', opjevala je časna.

A u samostanu je shvatila važnost molitve, ali i da se moliti može na različite načine. Pogledajte priču sa simpatičnom časnom u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene