male ljubavi

Kako zvijezde osvajaju i kako ih osvojiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaće zvijezde su pred našim kamerama podijelile sjećanja na svoje prve ljubavne sastanke. Kako su osvajali i bili osvajani - pogledajte u prilogu!

Listu zaljubljenih u ljubav otvara radijska voditeljica Andrea Andrassy koja je na prvom spoju imala samo pet godina. Sretnik je bio njezin imenjak, s kojim je simpatije podijelila druženjem u pješčaniku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Strane zvijezde osigurale dijelove tijela - što bi osigurale domaće zvijezde?

Prvi ljubavni susret Maje Šuput bio je internacionalan. Naime, Majino srce osvojio je Bojan iz Kikinde, malog grada u Srbiji. 'I onda je on mene poljubio u obraz i ja sam se tresla danima i imam dan danas piše Bojan iz Kikinde, doduše piše nešto na ćirilici i kao voli te tvoj bla bla, al svi prepričavaju kak sam se tresla', sjeća se Maja.

 

Fly with a style

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

U slatkim trenucima druženja sa simpatijom, drhtala je i Alka Vuica. Trenutak je to kojeg se sjeća kao da je bio jučer, no sjećanja na prvi spoj glazbeniku Jurici Pađenu gorkog su okusa. Ivan Zak bio je bolje sreće. Kako bi na prvom spoju osvojio srce jedne djevojčice, iskoristio je svoje glazbeno umijeće.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene