Grupa Karma

Nova pjevačica: 'Netko me prijavio, ja ovom prilikom molim da se ta osoba javi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošle su već gotovo dvije godine otkad se grupa Karma povukla iz estradnog fokusa. Pod svjetla reflektora vraćaju se ovih dana, no u nešto drugačijoj postavi.

S obzirom na to da se bivša pjevačica Tara posvetila majčinstvu, na njezino je mjesto uskočila Stella koja je u bend stigla sasvim slučajno i na vrlo neobičan način.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica!

Iako je, kako kaže Stella, teško zamijeniti i bubnjara, a kamoli pjevačicu, Neno je siguran da će Stella biti pun pogodak. Do ove je simpatične Imoćanke došao putem audicije na koju se prijavilo 100-tinjak djevojaka, no Stella ga je osvojila time da ni sama nije znala da je netko poslao njezin videouradak.

Sjećate se grupe Karma? Upoznajte i njihovu NOVU pjevačicu!

'Ne znamo, još uvijek tražimo tko je to mogao poslati, ali uglavnom, spontanost i jedini klipić na koji sam se nasmijao. Znači, sve su se ostale pjevačice trudile dati glas, stas, kratke hlačice, pete, ona je jedina koja me nasmijala', kaže Neno.

'Netko me prijavio, ja ovom prilikom molim da se ta osoba javi, popit ćemo kavu, popit ćemo piće, a ovako stvarno ne mogu ni pretpostaviti tko je to uradio, ali zahvaljujem se, učinio mi je ogromnu uslugu', rekla je Stella. 

I tako je nastala ova nova, nadaju se, dobitna kombinacija kojoj je svoj blagoslov dala čak i bivša pjevačica Karme. 'Kod nas apsolutno nije bilo nikakvih nesuglasica. Mi se nađemo, pogledam bebicu, mala curica Nika tako da super, u svakom slučaju, ostali smo jako dobri', objasnio je Neno.

No uz novi vizualni identitet, Karma će se, nakon dvogodišnje stanke predstaviti i novom pjesmom 'Od subote do petka'. 'Dao sam sve od sebe da napravim dobar aranžman, da napravim dobru pjesmu, Alka je napisala tekst.
Vesela, ljetna pjesma u latino ritmu, nešto slično možda Malo pomalo koju smo imali
'.

Koje su još novosti članovi grupe Karma otkrili, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene