Završio u bolnici

Slavni košarkaš doživio prometnu nesreću!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na motocikl kojim je prravljao naletjelo je osobno vozilo koje mu je oduzelo prednost.

Proslavljeni splitski košarkaš Dino Rađa jutros je u Splitu doživio prometnu nesreću. Na motocikl kojim je prravljao naletjelo je osobno vozilo koje mu je oduzelo prednost. Zbog ozljede noge, Rađa je prevezen u splitsku bolnicu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dino Rađa ''drugačije je sve...'' Dino Rađa iskreno o djetinjstvu: ''Moja generacija se kroz ulicu odgajala, danas se pola djece ne zna popeti na stablo''

Obitelj i poznanike Dine Rađe jutros je iznenadila vijest o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao ovaj legendarni košarkaš. Policijskim je očevidom utvrđeno da je na Dinu, oko 10 sati, dok je upravljao svojim motociklom automobilom naletjela dvadesetogodišnjakinja koja je prošla kroz crveno svjetlo na semaforu. O silini udarca svjedočili su razasuti komadići uništenih dijelova motocikla.

Tko bi odolio ovim zgodnim Splićankama?

Dino je srećom zadobio samo lakše tjelesne ozljede, a vozačica automobila prošla je bez ozljeda. Prema dostupnim informacijama, Dino je u splitsku bolnicu zaprimljen samo s ozljedom noge te bi se, vjeruje se, trebao brzo oporaviti. Do komentara njegovih najbližih danas nije bilo moguće doći. Građani Splita, ali i cijele Hrvatske, Dini žele brz oporavak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene