''nije uopće bitna pjesma"

Estrada o Eurosongu: Što prognoziraju Jacquesu Houdeku?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naši estradnjaci otkrili su imamo li nakon toliko godina napokon šansu za pobjedu na Eurosongu.

Čini se da Hrvatska i Eurosong i nisu najbolji prijatelji, ako je suditi prema našim plasmanima posljednjih godina. Unatoč tomu, svi polažu nade u Jacquesa i pjesmu "My Friend". Nakon nesretnog niza vrijeme je za prekretnicu. ''Meni se Jacquesova pjesma jako sviđa, ali ne mogu reći je li stvar pjesme ili njegova fantastičnog glasa i pjevanja'', priznao je Duško Lokin za IN Magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

''Mislim da je to pun pogodak jer mi tako nešto slično nismo imali'', kazala je Renata Končić Minea. ''Pjesma je prekrasna, toliko lijepa. On je to toliko lijepo otpjevao, ali kad sam poslušala pjesmu bila sam na internetu i tražila sam s kime on to pjeva. Nije mi ni palo na pamet da je to on'', kazala je Maja Šuput. ''Tako božanstveno je otpjevao tu pjesmu. Ja se iskreno nadam da će on na Euroviziji učiniti nešto, da će ukazati na sebe i svoj talent. Taj svoj božanstveni glas, ja čvrsto vjerujem u njega'', kazala je Tereza Kesovija.

A na europskoj glazbenoj pozornici bit će potrebno više od impresivnog vokala. No ne sumnjamo u to kako će Jacques prirediti i vizualni doživljaj za pamćenje. ''Pa meni je to jako zanimljivo s obzirom da pjesma jest malo šizofrena, ali to je možda ok. jer se radi o duetu gdje Jacques pjeva sam sa sobom. S obzirom da pobjeđuju bradate žene i nekakvi ekstremi i trikovi rekao bih mislim da je to stvarno pametan izbor za Eurosong'', kazao je Aljoša Šerić.  ''Nije uopće bitna pjesma koliko je bitan spektakl'', kazao je Duško Lokin.  ''Ja ne znam kako će on to izvesti, ali sigurna sam da on to ne bi pokušao na snimci da to ne može napraviti uživo, ali respect. Stvarno vrlo teško i vrlo hrabro'', kazala je Maja Šuput. Jer i danas je teško natjecati se s nekim od legendarnih nastupa i pobjeda.

A čak ni nebrojeni skandali i naši neslavni plasmani naše estradnjake nisu odvratili od praćenja Eurosonga. No za mnoge je on od prestižnog glazbenog događaja postao parada kiča. ''Parada ili ne parada ja bih voljela bit tamo. Meni je to super. Taj stage, ta produkcija, sama gledanost. Mene bi tak adrenalin šisnuo ja bih se popela na plafon sama od sebe'', otkrila je Maja Šuput. ''Za mene je to jedan vrhunski show. Sad kad sam bio u Australiji, oni obožavaju to, jedva čekaju da bude Eurosong'', kazao je Duško Lokin.  Mi pak ne bismo imali ništa protiv da upravo Hrvatska bude na vrhu ljestvice ovog kičastog glazbenog događanja.

Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene