Laži, laži, laži me

Majka Severininog dečka otvoreno progovorila o Kebinoj prevari

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što se događa na estradnom nebu, tko koga ljubi i tko što radi, a tko je kome što oprostio, sve znamo!

Severina je u Ljubljani snimila videospot za svoj novi singl "Kalimero", dok je majka njezina dečka Igora Kojića, nakon 20 godina, Otvoreno progovorila o prijevari svojeg supruga Kebe. Poznati dvojac 2Cellos je u Beogradu ostvario svoj san i upoznao Šabana Šaulića, a ponosna majka Žanamari je javnosti prvi put predstavila svoju jednomjesečnu kćer.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Sretna, zaljubljena, ali mršavija nego ikad

Nakon što je videospotom za pjesmu "Uno momento" na internetu postavila rekord s 50 milijuna pregleda, Severina je u Ljubljani snimila materijal za pjesmu "Kalimero". Redateljsku palicu i ovog je puta dobila Dafne Jemeršić koja je potpisala i njezin videospot za pjesmu "Uzbuna".

A majka Severinina dečka Igora Kojića, Olja, je, nakon 20 godina šutnje, medijima otvorila dušu i progovorila o nevjeri svojeg supruga Dragana Kojića Kebe. Pjevač ju je prevario s Ljiljanom Jevremović, koja tvrdi da mu je rodila kćer Inu, a Olja je izjavila kako se njezino ogorčenje ne može mjeriti s količinom grižnje savijesti i boli koju Dragan osjeća. "O tome mi je ispričao sve, čak i više nego što sam htjela znati", rekla je Olja, napomenuvši da su imali mnogo problema u braku, ali da je najvažnija iskrenost.

Više o estradnim zbivanjima saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene