LJUBAVNA PREDVIĐANJA

'Ella Dvornik živjet će velebno sa Charlesom! Severina neka odjene muške bokserice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavni životi poznatih osoba česta su tema svakodnevnih razgovora, a današnje sugovornice In Magazina kažu kako mogu predvidjeti njihovu budućnost.

Vole se, ne vole se, svađaju i mire. Ljubavni životi poznatih uvijek su pod povećalom javnosti. U njih često zavire i oni koji kažu da mogu vidjeti budućnost baš poput sugovornica današnjeg IN Magazina. Hoće li ljubavna sreća pratiti Kojiće? Tko više voli u vezi Rozge i Hausera, te čeka li ljubavna idila Ninu Badrić? To su pitanja na koja će one dati odgovor.

Pogledaj i ovo Karlo Muhar i Teodora Bjelica - 4 Nitko nije znao da su u vezi Bivši dinamovac iznenadio odlaskom pred oltar, njegova odabranica je donedavno bila s bivšim Severininim suprugom!

'Severina i Igor će imati dosta burnih trenutaka, možda ne toliko ove godine, ali sljedeće godine. Hoće li oni to prebroditi ili ne, ovisi o dobroj volji i jako ovisi o okolini u kojoj će oni boraviti.'

Za Ellu Dvornik, koja se nedavno zaručila, kažu da je 'našla zaista muškarca koji je razumije i koji je za nju', te kako će 'velebno živjeti'. Što su još predvidjele za Ninu Badrić, Petra Grašu i Danijelu Martinović između ostalih, provjerite u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene