O ovome nisu nikad govorili

"Htjela se samo slikati..." A onda ju je 28 godina stariji pjevač odveo pred oltar!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo su detalji o kojima poznati rijetko govore.

Otkrivamo kako su se naše zvijezde upoznale sa svojim životnim partnerima. Početak ljubavne priče svaki par pamti zauvijek. Od naših zvijezda doznali smo kako je taj sudbinski trenutak izgledao u njihovu slučaju. Svi oni i danas su sretni zajedno, a ovo su njihove priče.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer - 3 Slatko iščekivanje Luciji Lugomer druga prinova stiže u vrijeme tužne obljetnice, ni sama nije mogla suzdržati suze

Prije tri tjedna Ivica Propadalo svoju 28 godina mlađu djevojku odveo je pred oltar.

''Ne treba se odricati života i ne treba se odricati djeteta u sebi'', kazao je Propadalo. Zahvaljujući ovakvoj životnoj filozofiji, nakon šest godina ljubavi Dragana je postala gospođa Propadalo. A cijela priča počela je na koncertu njegova benda Teška industrija u Beogradu.

''Imali smo zajedničkog prijatelja, on nas je upoznao. Ona je došla na koncert, htjela se uslikati i, eto, to traje tako'', otkrio je Propadalo.

Zajednički prijatelj presudan je bio i u slučaju Alme i Amara Bukvića.

''Upoznali smo se na rođendanu prijatelja'', kazao je Amar. Taj susret bio je početak skladnog braka, a ovog ljeta proslavili su treću godišnjicu braka. Amar kaže kako je od početka znao da je Alma prava za njega.

''Ja sam znala da je on glumac, ali imala sam krivu predodžbu i mislila sam da je ženskaroš. Bio je uporan pa sam otišla s njim na kavu'', otkrila je Amarova supruga Alma.

Robert Kurbaša svoju suprugu upoznao je u rodnom Splitu, gdje su oboje radili na istom televizijskom projektu. Robert i Kristina u braku su dobili dva sina, a nakon rođenja drugog sina najavili su kako neće stati dok ne dobiju djevojčicu.

Poznati glumac Goran Grgić i njegova supruga Ivana zajedno su već 23 godine.

''Ja sam upoznao Ivanu u kazalištu. Voljela je kazalište, gledala je moje predstave i bila je vjerni gledatelj'', otkrio je Goran Grgić koji u braku ima dvoje djece, a danas ga iz publike često prati i punac, liječnik i političar Andrija Hebrang.

Ovo ljeto naša plus size manekenka Lucija Lugomer pamtit će cijeli život. Nakon dvije godine veze zaprosio ju je dečko Danijel Grlić.

''Znao sam da će reći 'da''', kazao je Danijel koji je s Lucijom krenuo komunicirati preko društvene mreže.

''Danijel je tražio radnike za svoj posao, a ja se nisam javila kako bih radila za njega, već kako bih mu čestitala što traži ljude bez diploma koji su voljni raditi. I tako riječ za riječ, i eto nas'', otkriva Lucija Lugomer.

Lucija i Danijel uskoro će uploviti u bračnu luku, a mi se nadamo da će u njoj dočekati najmanje srebrni pir, koji je nedavno proslavio naš slavni bračni par Tihana i Saša Zalepugin. Zaruke su pale na Ibizi.

Tihana i Saša upoznali su se '74. na Hvaru, no njihova ljubavna priča počela je petnaestak godina kasnije, kada su se sreli u jednom zagrebačkom lokalu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene