zar stvarno?

Napravila kaos zbog uskrsne šunke: "Zvala sam doma čak iz Izraela"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskrs je prilika da se obitelji okupe i druže za blagdanskim stolom. Otkrivamo kako ga provode naši poznati.

Najveći kršćanski blagdan za mnoge je vrijeme rezervirano za najmilije! Iako imaju brojne obveze, pokušavaju ih prilagoditi kako bi Uskrs proveli u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a vesele ih i pripreme za ovaj blagdan.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

„To su mi lijepi blagdani koje volim biti doma, to mi je od djetinjstva ostalo i tako podijelim sa svojim najbližima, sve ono što ide uz to i uživam u tome“, kaže Jasna Zlokić.

No doma neće biti Ana Gruica. „Već smo sve isplanirali, idemo na jedno malo,kratko putovanje, onako Shale i ja solo. A onda se vraćamo u Split i najljepši dio, na selu, psi, sestre, djeca, janjetina, molitva i mir“, govori Ana.

Vjera ima veliku ulogu u životu Blanke Vlašić, tako da Uskrs, kao najveći kršćanski blagdan, dočekuje s velikom radošću. „Svake godine me na poseban način dira i na poseban način obrati i drago mi je da to mogu podijeliti sa svojom obitelji“, kaže Blanka. „Ono što je najvažnije je zajedništvo, to se ne propušta. Svi smo na okupu. Onda je Uskrs najbolji i najposebniji“, dodaje.

Dobra hrana povod je za još veće veselje. Bogat stol mami osmijeh na brojna lica, a najviše se uživa u tradicionalnim jelima. „Najviše se veselim kuhanoj šunki. Prošle godine sam bila u Izraelu, ali sam nazvala sestru u najvećoj panici da mi slučajno ne pojede specijalitete od mame. Kompletno sve“, otkriva Snježana Mehun.

Gotovo isto veselje ima i Nives Celzijus. „Najviše se veselim jesti šunkicu, jaja i mladi luk. Također, to je tradicija jutarnja. Volimo se zaigrati i bojati jaja s klincima i onda se nadmećemo tko će naravno bolje to odraditi. Ja nešto nisam vješta u tome, klinci to puno bolje odrađuju od mene, ali veselim se na kraju to sve projesti“, kaže Nives.

I dok se jedni sami bacaju na pripremu delicija, drugi to prepuštaju u provjerene ruke. „Moram reći, da sam jako, jako razmažena zato što su uvijek blagdanske trpeze rezervirane za naše mame koje nas jako malo viđaju tako da si oni daju oduška pa one pripremaju to, a ja im nekako pustim. To mi se baš sviđa“, priznaje Danijela Martinović.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene