Mame u formi

Poznate Hrvatice u slatkom iščekivanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako smo tek zakoračili u 2014., sa sigurnošću možemo reći da će ovu godinu neki poznati Hrvati zauvijek pamtiti. Riječ je o onima koji će u idućim mjesecima postati roditelji.

Od svih poznatih Hrvatica koje ove godine očekuju prinovu, do poroda najmanje broji naša Doris Pinčić Rogoznica. Za mjeseca dana, lijepa glumica i njezin suprug Boris postat će roditelji dječaka za kojeg su već odabrali ime. Sina će nazvati Donat.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković "Jako poseabn dan" Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

Trudna Doris Pinčić planira donirati matične stanice iz pupčane vrpce

I glazbenica Ida Prester na novogodišnjoj je gaži bez problema skukutala po pozornici, iako je trudna više od sedam mjeseci. Period trudnoće iskoristila je i za snimanje pjesama, a novogodišnji nastup ipak je bilo posljednji do poroda. Rođenje sinčića Ida i njezin suprug, beogradski ugostitelj Ivan Peševski, očekuju krajem veljače.

Baš poput Ide, još je jedna glazbenica trudnoću odlučila iskoristiti za snimanje albuma. Elenu Tomeček Zdjelar drugo je stanje inspiriralo za izdavanje albuma dječjih uspavanki.

A i u svijetu ljepote željno se iščekuju prinove. Manekenka Iva Šarić, supruga nogometaša Jerka Leke, u prvom je tromjesečju trudnoće s njihovim drugim djetetom. Par već ima dvogodišnjeg sinčića Carlosa.

Za razliku od Ive kojoj je ovo druga trudnoća, prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg očekuje svoje prvo dijete. Ona i njezin suprug, zagrebački ugostitelj Josip Delač, za dva mjeseca će postati roditelji. Otkrila nam je i kako očekuje dječaka, ali nam ime koje su odabrali ipak još nisu otkrili.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene