priznale korekcije

Na stolu plastičnog kirurga: "Imala sam samo jednu operaciju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok neke poznate Hrvatice skrivaju svoje operacije kao zmija noge, druge pak o njima otvoreno govore.

Koji su to razlozi zbog kojih Hrvatice najčešće posjećuju plastične kirurge? Čije grudi najčešće priželjkuju te koju veličinu košarice?  Sve ovo, ali i još mnogo više odgovora doznali smo od vodećih domaćih stručnjaka istražujući najtraženije zahvate protekle godine.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Hrvatice koje su odlučile povećati grudi još prije nekoliko godina plastičnom kirurgu dolazile su s fotografijama Sofije Vergare, nešto bujnije Kim Kardashian ili kad su u pitanju domaće zvijezde - Severine.
"Prirodno sam uvijek bila dobro stavljena u svim dijelovima", kaže Severina.

Povećanje grudi već je godinama jedan od najtraženijih zahvata u Hrvatskoj. No u inozemstvu vlada drugačiji trend. Započela ga je Victoria Beckham, a riječ je o vađenju silikona ili njihova zamjena za manje. No kod nas je najtraženija veličina već neko vrijeme ista. "C košarica se najviše traži, to je neka sredina", govori dr. Bagatin.

Estetski nevine nisu ni poznate Hrvatice. Dok neke skrivaju svoje operacije kao zmija noge, druge pak o njima otvoreno govore.  "Imala sam jednu operaciju. I to operaciju nosa. Koja mi je bila prvenstveno funkcionalnog tipa", kaže Žanamari.

 "Mnogi su me pitali je li mi je nos operiran, ali nije, to je tatin nos", ističe glumica Mila Elegović.
U budućnosti možemo očekivati porast broja plastičnih operacija. A razlog je jednostavan - svi žele izgledati savršeno. No ne zaboravite pritom kako je cilj plastične kirurgije da rezultat bude što prirodniji.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene