"Svi ćete biti pozvani"

Gotovo je s glasnim partyjima! Anamarija ima velike novosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U gradu podno Marjana modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović proslavila je 3. rođendan postojanja na splitskoj modnoj sceni.

Aleksandra Dojčinović u Splitu je rođendanskom zabavom obilježila tri godine poslovanja u tom gradu. "Moram priznati da jako volim Split i usudim se reći da je Split moj drugi dom", kaže modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović za IN Magazin.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Rođendani su trenuci koji nas povezuju i zbližavaju. Kad su u pitanju poznate dame neke ih zaista obilježavaju na posebne načine. "Meni je do slavlja i ja to volim slavit. Kako godine idu, od glasnih partyja smo prešli na te neke finije večere", kaže modna dizajnerica Anamarija Asanović. I službeno smo zakoračili u ljeto. Nekima je to najintenzivniji dio godine kad je posao u pitanju.



"Otvaram dućan tako da je u svakom slučaju radno i sad je sve to još u procesu, ali eto recimo negdje sredinom sedmog mjeseca ćete bit pozvani i nadam se da ću i ja tako slavit rođendane iz godine u godinu i veselim se jako", dodaje Anamarija. No, i uz posao uhvati se vremena i za malo uživanja. "Samo da je u pokretu, bilo što, nije nikakav problem. I volim kuhati, to me odmara, opet radim, a u stvari ne radim", kaže glumica Nives Ivanković. Putovanja su ovim damama sastavni dio života, a ovo su neke od sitnica bez kojih jednostavno ne odlaze nikamo.

"Uvijek nosim aparat naravno, esencija svakog putovanja mi je fotografiranje, a što još uvijek nosim - sunčane naočale i udobne cipele", kaže modna fotografkinja Sonja Dvornik. "U koferu mi je bitno da su stvari koje se ne peglaju, to je najvažnija stvar. U zadnje vrijeme sam reducirala, prije sam nosila milijardu stvari, nepotrebnih, ovakvih i onakvih, ali valjda s godinama se čovjek umori", zaključila je Nives Ivanković. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene