Ljeto nam se vratilo

Na kojoj skrivenoj nudističkoj plaži uživa Ankica Dobrić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gdje god da se predstavljaju novi tretmani za uljepšavanje, poznate dame rado se okupljaju na čašici razgovora. No umjesto priče o pripremama za plažu, mogli bismo reći da se radi o trenutku razotkrivanja.

Depilacija, aniticelulitna masaža, solarij i još ponešto - tretmani su na koje žene pojačano odlaze netom prije ljeta. Jer na plaži se sve vidi, a bile one spremne ili ne, pogreške se uvijek potkradu. Celulit je najbolnija točka.

Pogledaj i ovo showbuzz 35 godina mlađi UDAJE SE SNJEŽANA MEHUN? 'Sad mi je neugodno'

'Ne znam mislim da ga čak ni nemam, očemo ga snimiti? kako sam bahata..ne ovo je modrica ovdje, imamo i modricu. I onda sam ja pljusnula preko klupice, raspala se klupica pa imamo i modricu', našalila se Snježana Mehun.

Snježana Mehun: 'Rekla sam da o tome više neću pričati!'

Glavno ljetno odredište poznatih dama svakako je Jadran. Zanimljiva je ponuda, kažu. Ako želite na party, malo kulture ili pak osame, za svakoga se nađe ponešto. 'Nekad to precijenim, tu svoju tamnu boju kože, tako da budem ljubičasto zelena, tako da svi u kući, svi moji prijatelji lijepe obloge po meni. Obično izgorim. ovo nistu čuli moji doktori', rekla je glumica Mia Begović.

Mia o pokojnoj sestri Eni: 'Znam još nekad pričati s njom'

Nakon što pretjera sa sunčanjem, Mia olakšanje potraži u hladu, a onda se ''snima'' i komentira tko se našao na plaži: 'uvijek zgodne žene, nekako ne gledam muškarce jer me uvijek zanima samo jedan'.

No govora o tom jednom muškarcu, zasad, još nema. Ako ste još uvijek singl, na plaži se zaista pazi na modu. Modni dvojac Elfs ove sezone namjerava ponuditi upravo tako nešto: 'Sad će fashion hr cruise kolekcija pa ćemo imati baš jedan taj program za plažu. To nisu badići u kojima se ideš sunčati nego su to badići u kojima se ti ideš pokazati. Pa ako ideš namjesta na kojima se trebaš pokazati za to ima i moda'.

Ankica Dobrić - fantastičan izgled duguje KONCU!

Ankica Dobrić ima poseban badić koji je dobila od sestre iz Amerike i kakže kako je baš idealan za kavu na terasi hotela: 'Sestra iz Amerike mi je kupila jedan ludi badić koji mi služi baš za pit kavu na terasi jednog lijepog hotela. Za plažu nosim najnormalnije badiće što manje, a inače ako može na nudističkoj i to je to'.

 Na kojoj je nudističkoj plaži možete pronaći, saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene