Neobično

NOVI SPORT Što to veže Bobana, Prosinečkog i Balića?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata sportska lica pojavila su se na prezentaciju novog sporta, koji je kombinacija između skvoša i tenisa, te su reagirali i na novu, neslužbenu himnu Vatrenih za ovogodišnji EURO.

Naše najpoznatije sportaše poput Bobana, Prosinečkog i Balića, osim ljubavi prema onim klasičnim sportovima, povezalo je zanimanje za jedan neobičan sport – padel. Popularni južnoamerički sport, koji je nastao 1969. u Meksiku, počeo se širiti i Europom.Nogometaš Jerko Leko smatra da 's obzirom da volim tenis, a ovo je između tenisa i skvoša. Igram oboje dosta uspješno, tako da mislim da bi se mogao snaći u ovom sportu'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Osim upoznavanja s padelom, naši poznati sportaši osvrnuli su se i na novu, neslužbenu himnu nogometne reprezentacije na EURU. Radi se o Thompsonovoj pjesmi 'Lijepa li si', a bivši vaterpolist Dubravko Šimenc smatra da je to 'divna pjesma, riječi su vrlo dirljive prema navijačima i sportašima. Zašto ne. Pjevamo Thompson, kao i uvijek'. Više o tome kako su drugi sportaši reagirali na to te kako su komentirali uspjeh Vatrenih na samom natjecanju, pogledajte u prilogu InMagazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene