dok smo bili mladi

Ludo ljeto: 'Bio sam mlad i glup, najbitnije je bilo ubit se od nečega'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata imena domaće javne scene samo za inMagazin prebirala su po uspomenama, prisjećajući se prošlih ljeta.

Svoja najljepša a često ujedno i najluđa ljeta domaće zvijezde pamte iz doba kada još nisu bili obasjani svjetlima reflektora. Danas cijenjeni glazbenik u mladosti je zarađivao poslužujući turiste. ''Kad završi smjena, počinje noćni provod!'' - prisjeća se Marko Perković Thompson.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Sva moja lica" Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

On zna tko se ljubi bolje Jelena Rozga ili Lana Jurčević

'Bilo je druženje na plažama uz gitaru. Radio sam kao konobar ali neopterećen potpuno. Imao sam dobru ekipu, prijatelje dobre, sjećam se tih vremena, uvijek mi dođu u glavu', kaže Thompson.

Sandi Cenov počastio obožavatelje na Facebooku fotografijama s mora: 'Ja u kupaćima, ništa tu nema'

Alka Vuica najljepše ljeto pamti ono s kraja devedestih. Nastupala je na brodu zabave kojim je oplovila cijeli Jadran. 'Ja sam klaustrofobična jako. Male su uske kabine, nije bilo klime, imala sam tad onu pjesmu 'Ola, e', one brazilske kostime, jedva sam ušla sa svojim stvarima u kabinu i moja mama je rekla 'Moja Alka će tu spavat? Ma nema šanse!'', kaže Alka.

Njezina mlađa kolegica, Andrea Šušnjara, svoje najluđe ljeto još uvijek čeka. 'Ja sad imam 27 godina i sad mi je žao što kad sam bila mlađa nisam bila luđa. Ja sam uvijek bila sramežljiva, pristojna, tako da ja sad ne mogu reći da je nešto bile urnebesno ili da ću pamtit po ne znam čemu. Ja sam uvijek nekako sve u nekoj granici normale i pristojnosti. Tako da ja još nemam to najluđe ljeto što ne znači da to možda neće biti ovo', kaže Andrea.

Neki domaći estradnjaci doživjeli su svoja najljepša ljeta, no sjećaju ih se samo kroz maglu. 'Onda sam bio glup i mlad. Primarno mi je bilo zavidat se, doći u prvi dućan, kad sam bio baš ono iza puberteta. Najbitnije je bilo ubit se od nečega i onda se ne sjećat poslije toga. Više mi to nije, volim se sjećat lijepih stvari', kaže Giuliano.

Priče slavnih u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene