Traumatični trenuci

Savjeti kako preživjeti razvod: „Umjesto depresije došla je radost i veselje“

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dokazano je kako je razvod jedan od najstresnijih događaja u životu.

Razvod je jedan od najtraumatičnijih trenutaka u životu. No akteri naše sljedeće priče uspjeli su pobijediti probleme koje on donosi pomoći druženja, pjesme i plesa. Oni su članovi kluba razvedenih koji se nekoliko puta na tjedan druže u Zagrebu i, kako kažu, žive novu mladost.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

'Naša osnivačica kada se rastala 2001 je shvatila da je ostala bez društva, da nema kam izać i tak je nastala ideja ljudi u najboljim godinama a nema se gdje izaći i malo se potrudila počelo je i eto, dakle već punih 14 godina udruga postoji', rekao je Željko, član udruge.

O njegovoj važnosti za normalan život nakon bračnog brodoloma svjedoče članovi, poput gospođe Željke Horvat.

Promjena spola razlog razvoda? Bruce bio zapostavljen i nesretan

'Meni je ovaj klub pridonio mom životu puno što se tiče promjena, umjesto depresije došla je radost i veselje, umjesto tuge melankolije žaljenje za prošlim vremenima došla je radost, nova mladost', kaže Željka.

Dokazano je kako je razvod jedan od najstresnijih događaja u životu. Trgovcu iz Zagreba Darku Žarkoviću grupa je nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću na svojevrstan način promijenila život:

'Budući da volim jako plesati, zafrkavati ono što sam ja unazad 17 godina liječio alkoholom, nema šanse da bih ja s vama pričao bez koke hoke a sada sam već 17 godina bez rum štangice', kaže Darko.

Uz to sto liječe dušu, vraćaju i vjeru u ljubav. Naime, mnogi članovi ovdje su se i zaljubili. Cijelu priču pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene