U Čavoglavama

Posjetili smo najpoznatije selo u Hrvata: Božićne pripreme i običaji Thompsona!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Marko Perković Thompson, nakon dva velika koncerta u Zagrebu i Splitu, otkrio nam je kako izgledaju božićne pripreme i običaji njegove obitelji!

Cijeli rodni kraj Marka Perkovića Thompsona s mnogo se entuzijazma uključio u božićne pripreme pa se blagdanski duh osjeća na svakom koraku najpoznatijeg sela u Hrvata, Čavoglavama.

'Posjetitelji i mi smo oduševljeni, presretni, a ja da vam ne govorim. Meni je srce kao Svilaja', smije se Thompson.

Marko Perković Thompson priredio spektakl u zagrebačkoj Areni

Thomspon je sa svojom sedmeročlanom obitelji i kumom Matom Bulićem najprije uživao u živim jaslicama, a zatim i zapjevao na božićnom koncertu. Za sve mještane Čavoglava i njihove prijatelje ovo je poseban Božić jer se prvi put liturgijski slavi u njihovoj novoj crkvi Hrvatskih mučenika, u čijoj je gradnji veliku ulogu imao i popularni pjevač.

'Dobro da nije mene, bio bi netko drugi. To je Božja providnost i na tome gradim cijeli svoj život. Možda da je netko drugi bio na mome mjestu, napravio bi možda dvostruko ili trostruko više', otkriva pjevač.

'Stvarno što reći o Marku, osim Bogu hvala na tom daru i našem narodu i ovom mjestu i neka mu Bog podari zdravlja i neka ga poživi i neka mu da uvijek ovakvih ideja koje ćemo moći ostvarivati zajedno', pohvalio je svog sunarodnjaka fra Ilija Mikulić.

48-godišnja zvijezda je posebno sretna što i njegova djeca obožavaju provoditi vrijeme na selu podno Svilaje. Za kraj božićnog druženja u Čavoglavama, Thompson je poslao čestitku svim gledateljima InMagazina koju možete pogledati u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene