Veliko iznenađenje

Policajka ostala bez riječi - umjesto konobara stigao njen omiljeni pjevač

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kad pet žena pomno planiraju iznanađenje za svoju najbolju prijateljicu, dogodi se trenutak koji će se prepričavati godinama.

Policajka Gordana radi na graničnom prijelazu, a svojim je kolegicama rekla 'ako mi jednom stigne pjevač Leo, past ću u nesvijest.' Zato su se njene prijateljice dosjetile u pomoć pozvati Dalibora Petka i provjeriti hoće li njihova Goga stvarno izgubiti svijest. Susret je bio zakazan u obližnjem restoranu, a umjesto konobara pred Gordanom se pojavilo dobro poznato lice.

Pogledaj i ovo Dalibor Petko roditelji - 6 "Slatkići, sretno im" Dalibor Petko posebnom je fotografijom obilježio 55. godišnjicu braka svojih roditelja: "Kad svaka slika govori više od riječi!"

'Gledam ja svoje prijateljice i mislim si kaj vi ne kužite da je to Leo', rekla je uzbuđena gledateljica In Magazina priznavši da joj je konačno ispunjena velika želja.

VIDEO Iznenađenje za pamćenje-malenom Slavoncu ostvario se san!

'Najbolje je bilo kad je mijenjala boje, kao semafor', smijala se prijateljica Željka rekavši da je ovo za njih događaj godine, koji će se prepričavati još godinama.

'Znam da se na fotografijama uvijek malo nešto sredi, ali Leo uživo ne izgleda nimalo lošije', priznala je Gordana, koju je 'konobar' Leo počastio sa čak tri cd-a, te naravno pjesmom uživo.

'Iznenađena je bila, nisam vidjela nikad takvu reakciju, a poznajem ju godinama' rekla je vjenčana kuma Tihana, koja je Gordanu na brzinu izvukla iz kuće.

Kako je to ispalo pogledajte u videu, a mailove za rubriku 'Petkom s Petkom', šaljite na adresu petko@novat.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene