NOVA SERIJA NOVE TV

OTKRIVAMO Detalje iz života vrhunske glumačke ekipe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počelo je snimanje nove serije Nove TV 'Zlatni dvori' u kojoj ćete moći uživati već ove jeseni.

Sigurni smo da će serija radnog naziva Zlatni dvori osvojiti vaša srca i da ćete se kao i uvijek dosad vezati uz njezine likove. Vrhunska glumačka ekipa i atraktivan sadržaj, garancija su uspjeha. Glumici su unatoč visokim temperaturama koje ovih dana griju Hrvatsku stvorili dobru atmosferu na početku snimanja nove serije radnog naziva Zlatni dvori.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda 'Zlatnih dvora' SEKSI SPLIĆANKA OTKRILA 'Vječno sam zaljubljena'

'Kad ljudi kažu, ja obožavam ljeto i 35 stupnjeva, ja ne znam tko to voli? Ja užasno volim zimu. Snijeg i led. Ja sam rođen 4.1., ali mene kao da je mama rodila na snijegu, rekao je glumac Matko Knešaurek.

U novoj seriji koja počinje ove jeseni prvi put moći ćemo gledati i mlade glumce Petru Kraljev i Luju Kunčevića. Za snimanja koja katkad traju i nekoliko sati odradili su i male pripreme.

'Prestao sam pušiti. To sam napravio i krenuo sam, a svi su me upozorili da će to biti užasno težak napor, od pet ujutro do sedam navečer i tako skoro svaki dan. Zaključio sam da se moram dovest u neku fizičku kondiciju da jednostavno izdržim sve to i tako sam odlučio prestat pušit', otkrio je Lujo Kunčević.

'Ja se još uvijek tješim da sam premlada za to, da mi pripreme ne trebaju, ni teretane ni ništa, ali mislim da je i ovo poprilična teretana. Provoditi ovdje po 12 sati i snimati je i prava teretana', zaključila je Petra Kraljev.

A prije nego što se snimanja zahuktaju, treba se dobro odmoriti. 'Ići ću malo na more, ići ću u Budvu sa dečkom', otkrila je lijepa Katarina Baban.

'Opet se moramo mi odmoriti čisto da ne bude zamora materijala, da budemo produktivniji nakon odmora, tako ja smatram. Onda ćemo otići supruga i moja kćer na odmor čisto da napunimo baterije', rekao je Matko Knešaurek. Na more ide i Lujo Kunčević. 'Idem s djevojkom 1.8. u Dubrovnik. Tri tjedna uživanja po Dubrovniku i otocima. Ona je Dubrovčanka pa zato i idemo dolje, a možda odemo i do neke sjeverne Dalmacije.'

I dok će jedni baterije puniti na plaži ili pak u skrivenim uvalama, drugi će spojiti ugodno s korisnim. Jedan od njih je i Robert Kurbaša.'Imam više tih predstava, ljeto je uvijek nekakva stanka, dakle nema me na nekim ljetnim festivalima. Radit ću ovu seriju i to će mi uzet zapravo najviše vremena. Sve slobodno vrijeme ću iskoristit da se odmorim jer je ovo mukotrpan posao koji zahtjeva, uzme čovjeka 24 sata dnevno i poslije tih amplituda stresa, snimanja, ne snimanja, treba se odmoriti pa barem dva tri tjedna.'

Slično razmišlja i Jan Kerekeš. 'Idemo s Kerekeš teatrom, kojemu sam ja i izvršni producent i glumac. Idemo po ljetnoj turneji i malo po Jadranu. Nakon toga idem malo sa bendom, imam jedan rock-metal bend, idemo na američku turneju 10 dana ja i Cold Snap.

Dečki će obići istočnu obalu, a plan puta prilično je jednostavan.'Svatko ima svog konja, uzimamo pojačala, gore stavljamo i idemo, polako ali sigurno', rekao je Jan Kerekeš
A to je za odmor i najvažnije. Imati apsolutno sve što vam je potrebno i uživati u onom što najviše volite.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene