Vanna iskreno

Bez dlake na jeziku: 'Teže se oprašta ženi, a lakše dečkima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iskustvo i pamet nisu presudni za uspjeh na glazbenoj sceni, a ženama se pogreške teže opraštaju nego muškarcima - zaključak je to 25-godišnje Vannine karijere.

Iako se dame ne pita za godine, Vanna o njima uvijek spremno govori. A posebice kada se može pohvaliti karijerom dugom 25 godina, koliko slavi ove godine. 'Vjerojatno sam nešto iskusnija i pametnija iako ne znam je li to pozitivna karakteristika za nekog tko je na sceni', našalila se Vanna.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 Jedna je Vanna! Pogledajte kako je Vanna izgledala 2009. godine, već tada je nosila svoj zaštitni znak, a voljela je isticati i glavni adut

Vanna sa singlom 'Probaj' na vrhu HR TOP 40!

A promijenila se i glazbena scena. Za razliku od publike koja još uvijek traži iznenađenja i ne voli glazbenike zavedene rutinom. 'Uvijek će nas privući neko ugodan oko, bilo muško ili žensko, ali teže se oprašta ženi, a lakše dečkima. Bili oni mlađi ili stariji, ono rubno možemo proglasiti karakternim, a žena prije svega mora biti lijepa, a onda je možda možemo početi i slušat', rekla je pjevačica.

Uz izgled, selfiji su još jedan način samopromocije i kako privući pozornost javnosti. Upravo na tu temu Vanna se našalila u nedavno objavljenom videospotu za singl Probaj.

Vanna: 'Izražavati se glazbom je predivna privilegija'

Pjesma joj je posebno važna jer potpisuje tekst i glazbu, ali i šalje snažnu poruku. 'I meni je trebala takva tema i poruka jer se radi o mom samopouzdanju. Što se tiče pisanja pjesama , uvijek sam imala pzuno ideja u glavi koje nisam diovršila jer su mi se druge pjesme drugih autora činile bolje. Nije nekad loše dovršiti nedovršeno u sebi i misliš si da će bit prilike, ali shvatiš da neće bit jer ti nitko neće reći ajmo Vanna uzmi, probajte, resursi su vam ovdje', rekla je Vanna.

Kako u glazbi tako i kroz život općenito, Vanna planira još mnogo toga isprobati. Ipak, u obzir nikako ne dolazi adrenaliski skok s neke litice ili neki drugi ekstremni sport jer za nju je najveće uzbuđenje gledanje nogometnih utakmica.

Kruna Vannina života svakako su njezina djeca. Sin Luka i kći Jana. 'Ja sam jako zadovoljna i uživam promatrati ta dva bića koja rastu i prolaze te faze zgodne i nadam se da ćemo u dobrom odnosu ostati i dalje', rekla je Vanna.

Uvijek gledajući u budućnost, ova se pjevačica rijetko kad osvrće na razdoblje kada je bila dio ET tima. Uostalom, od njihova razlaza je prošlo 17 godina.

'Nisam nostalgičar uopće. Za ničim. Ni za mladošću. Znam da sam bila to i to u tom nekom okruženju, za mene je to bogatstvo, ali na to gledati s čežnjom ili farbati jako ružićastim bojama, ne', otkrila je pjevačica.

Koje planove ima i što priprema saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene