Senzualne dame

Pogledajte senzualni ples oko šipke - Pokazala što zna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sensual fitness u Hrvatskoj ima sve veći broj poklonica. Tjelovježbi koja se temelji na plesu oko famozne šipke nisu odoljele poznate glumice, voditeljice, pa čak i političarke...

Rijetko kad imamo priliku zateći modnu blogericu i producenticu Petru Nižetić u senzualnom i opuštenom izdanju. Dok ne trči između setova i montaža, Splićanka se opušta na satovima sensual fitnessa, na kojem je, kako sama kaže, otkrila svoju prikrivenu ženstvenost.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić Peco u điru rivom Dobro raspoloženi Peco uhvaćen u društvu poznate Splićanke koju posljednjih godina rijetko viđamo

Pun p'jat: Luka Nižetić na materinoj spizi

'Sve mi zataškavamo tu svoju senzualnost, ženstvenost na bilo koje načine. Ja sam po cijeli dan u martama i onda dođeš tu, obučeš štiklice, na neku senzualnu muziku zaplešeš i ustvari počneš malo po malo otkrivati taj neki svoj alter ego', rekla nam je Petra.

S otkrivanjem senzualnosti započela je na nagovor prijateljice, nakon što se nije mogla pronaći ni u jednom drugom sportu. Vježbanje uz famoznu šipku i pokoji modni dodatak, kao što su zavodljive crvene cipele, pokazali su se nevjerojatno zabavnim.

Iako na prvi pogled izgleda da biste za ovakvu tjelovježbu sve komplekse trebali ostaviti pred vratima, Petra tvrdi, mjesta za sram nema. Vježbe se čak izvode u mraku, tek uz suptilnu svjetlost svijeća i glazbu. Kako to izgleda, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene