445466
445466
445466
445466
445466

Prva TV uloga mlade Splićanke: 'Bila sam u šoku'

  • , 03.08.2016., 20:24
  • Autor:
  • komentara

Petra Kraljev mlada je splitska glumica koju ćemo od ove jeseni gledati u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori.

 
 
 
 
Intervju s Petrom Kraljev (VIDEO: IN Magazin)
Intervju s Petrom Kraljev (VIDEO: IN Magazin)

Gotovo je postala pravnica, no ljubav prema glumi bila je jača. Petra Kraljev je splitska glumica koju ćemo od ove jeseni gledati u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori. Petra će utjeloviti Neru Vidić i time dodatno začiniti događanja u Zlatnim dvorima. 'Nera je jedna temperamenta žena koja je naviknula na svo bogatstvo koje joj je tata pružio u životu i kao takva traži isto tako od svog zaručnika da udovoljava nekim njezinim hirovima. Međutim, problem je kada ona osjeti da se između Petra i Ane nešto događa. Tada ona postaje ljubomorna kao što bi svaka žena bila', rekla je Petra.

U prvim epizodama Petru ćemo moći čuti i kako pjeva. Tako je, kaže, otkrila da joj to baš dobro ide! 'Nera je pjevačica u usponu i to mi je bio poprilični izazov jer se nikad do sada nisam bavila pjevanjem, eventualno nešto malo na Akademiji i moram priznat da je to bio popriličan posao za mene', priznala je glumica.
Uloga u Zlatnim dvorima prva joj je veća televizijska uloga. Šokirao ju je poziv koji je dobila kad je primljena. 'Nisam mogla vjerovati. Bila sam u šoku. Kad sam čula, o.k. čestitam primljena si, ja sam rekla aha dobro, o.k. Poklopila slušalicu i ja čekaj - ne, šta, kako. U šoku naravno. I onda je bilo o.k. idemo se sad koncentrirat, što sve treba napravit, kakva je uloga, idemo odmah'.

Petra Kraljev (Foto: PR)

A gotovo je krenula posve drugim smjerom. Kao mala plesala je balet i tada se zaljubila u kazalište, no na početku nije sve išlo glatko. 'Upisala sam prvo Pravni fakultet. Pokušala sam u Splitu upisat Akademiju međutim nisam primljena što ništa nije čudno. Rade Šerbedžija je upao iz 6,7 puta pa mogu i ja. Bavila sam se prvo pravom i onda sam jednog dana došla u ured, taj moj prijatelj kod kojeg sam radila, rekla sam mu, oprosti ali ja ovo ne mogu, ja ne mogu biti zatvorena u prostoriji 12 sati dnevno i tuckat na kompjuteru, to nije za mene, idem ja definitivno na glumačku Akademiju', rekla je Petra.

Tog puta sreća joj se osmjehnula i upisala se na Umjetničku akademiju u Osijeku. 'Jako mi je pomogao taj Osijek, oko puno stvari. Prvo zato što je to dvojni fakultet, odnosno dvojna Akademija, i gluma i lutkarstvo i ako ništa što se tiče govora', zaključila je lijepa glumica.

Petra Kraljev (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se