ZLATNI DVORI

Prva TV uloga mlade Splićanke: 'Bila sam u šoku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Kraljev mlada je splitska glumica koju ćemo od ove jeseni gledati u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori.

Gotovo je postala pravnica, no ljubav prema glumi bila je jača. Petra Kraljev je splitska glumica koju ćemo od ove jeseni gledati u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori. Petra će utjeloviti Neru Vidić i time dodatno začiniti događanja u Zlatnim dvorima. 'Nera je jedna temperamenta žena koja je naviknula na svo bogatstvo koje joj je tata pružio u životu i kao takva traži isto tako od svog zaručnika da udovoljava nekim njezinim hirovima. Međutim, problem je kada ona osjeti da se između Petra i Ane nešto događa. Tada ona postaje ljubomorna kao što bi svaka žena bila', rekla je Petra.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 3 Stiglo je i to vrijeme Naša glumica s američkom adresom najavila veliki povratak nakon četiri godine: "Nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena"

U prvim epizodama Petru ćemo moći čuti i kako pjeva. Tako je, kaže, otkrila da joj to baš dobro ide! 'Nera je pjevačica u usponu i to mi je bio poprilični izazov jer se nikad do sada nisam bavila pjevanjem, eventualno nešto malo na Akademiji i moram priznat da je to bio popriličan posao za mene', priznala je glumica.
Uloga u Zlatnim dvorima prva joj je veća televizijska uloga. Šokirao ju je poziv koji je dobila kad je primljena. 'Nisam mogla vjerovati. Bila sam u šoku. Kad sam čula, o.k. čestitam primljena si, ja sam rekla aha dobro, o.k. Poklopila slušalicu i ja čekaj - ne, šta, kako. U šoku naravno. I onda je bilo o.k. idemo se sad koncentrirat, što sve treba napravit, kakva je uloga, idemo odmah'.

A gotovo je krenula posve drugim smjerom. Kao mala plesala je balet i tada se zaljubila u kazalište, no na početku nije sve išlo glatko. 'Upisala sam prvo Pravni fakultet. Pokušala sam u Splitu upisat Akademiju međutim nisam primljena što ništa nije čudno. Rade Šerbedžija je upao iz 6,7 puta pa mogu i ja. Bavila sam se prvo pravom i onda sam jednog dana došla u ured, taj moj prijatelj kod kojeg sam radila, rekla sam mu, oprosti ali ja ovo ne mogu, ja ne mogu biti zatvorena u prostoriji 12 sati dnevno i tuckat na kompjuteru, to nije za mene, idem ja definitivno na glumačku Akademiju', rekla je Petra.

Tog puta sreća joj se osmjehnula i upisala se na Umjetničku akademiju u Osijeku. 'Jako mi je pomogao taj Osijek, oko puno stvari. Prvo zato što je to dvojni fakultet, odnosno dvojna Akademija, i gluma i lutkarstvo i ako ništa što se tiče govora', zaključila je lijepa glumica.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene