inMagazin

Petkom s Petkom: Jambrošić i Cukrov rasplakali maturanticu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zamislite da vas za vaš rođendan iznenade ljudi koje najviše volite, a da vas na tulum povede vaš dečko iz snova. Upravo to se dogodilo osamnaestogodišnjoj Lamiji Belošević.

Lamia Belošević nikad neće zaboraviti svoj 18. rođendan. Za to se pobrinula ekipa In Magazina, koja joj je na zabavu iznenađenja dovela najbliže prijatelje, rodbinu i obitelj, ali i njene najdraže pjevače – Bojana Jambrošića i Igora Cukrova.

Jedan je bio zadužen za koncert, a drugi ju je vodio na plesni podij. Igor Cukrov najprije se pojavio na vratima s medvjedićem i buketom ruža pred vratima. Nakon početnog šoka mlada maturantica pristala je otići na večeru s ekipom koja joj je banula na vrata.

No to je bio tek početak. U dvoranu u koju su se zaputila dočekalo ju je mnoštvo prijatelja koji su u glas povikali iznenađenje, a Bojan Jambrošić zapjevao omiljenu pjesmu 'Pratim te'.

Slavljenica se od sreće nekoliko puta rasplakala, a kako je prošao tulum o kojem svi pričaju, pogledajte u videu rubrike 'Petkom s Petkom'. Ako i vi želite nekog iznenaditi pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene