Upoznajte novo Dinamovo pojačanje

Nogometaš u prtljažniku nosi glačalo! EVO I ZAŠTO

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petar Stojanović tek je stigao u Dinamo, a već je privukao pozornost svojim osebujnim stilom! Svašta nam je otkrio...

Nakon što je prošli tjedan zaintrigirao javnost jurilicom od baršuna, naša je ekipa posjetilanovopečenog Dinamovca Petra Stojanovića. Odveli su ga u samoposlužnu autopraonicu. I kad su pomislili da će pranje ovog neobičnog automobila biti najzanimljivije, itekako su se iznenadili sadržajem prtljažnika.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

Nogometaš se polako uklapa u Dinamo, a najveća podrška mu je njegova obitelj. Djevojke, zasad, nema. 'Kad sam bio u Mariboru, imao sam malo ozbiljniju vezu, ali nije išlo naprijed i bolje da smo završili', rekao je Stojanović.

Komentirao je i svoj famozni, baršunasti automobil. Na ideju da ga prekrije baršunom došao je surfajući internetom. 'Za održavanje je kao i svaki auto, samo mu malo duže treba da se osuši i to je to', priča Stojanović. U njemu ima sve, pa čak i peglu. A zašto mu sve pegla služi, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene