Stari zavodnik

Pejakoviću obožavateljica demolirala auto: "Htjela je jednu noć"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zlatkos, Stavros i Grdos nova su Tri mušketira. Održali su proteklog vikenda maratonski koncert, gdje su pjevali punih sedam sati.

Zlatkos, Stavros i Grdos nova su Tri mušketira. Pošlog vikenda u Nedelišću su održali maratonski koncert. Mušketiri su, naime, pjevali punih 7 sati.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović i Dalibor Petko "Čim sam ga poslušao i vidio..." Pogledajte kako Grdović pleše na Rim Tim Tagi Dim, a evo i što misli o cajkama: "Zaraza koja je došla preko noći"

Neposredno prije nastupa razgovarali su s našom ekipom kojoj su povjerili tko je od njih bio najveći zavodnik, kakva iskustva imaju s obožavateljicama te kome je jedna od njih razbila automobil.

Vratili su se Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović u prošlost i prisjetili se svojih estradnih avantura. "Prije su bacale one grudnjake, a sad, šta ja znam, tu i tamo bacaju", priča Stavros. Na pitanje tko je među njima bio najveći zavodnik, Stavros spremno odgovara: "Ja mislim Pejaković!"

Složio se i Grdović. "Ne znam ja, ali mislim da je Zlatko ipak bio, znaš... Imao je dugačku kosu, bio roker, ipak je on deset godina u prednosti od mene i Stavrosa". No, sam Pejaković se ne slaže. On je, kaže, bio jedno pitomo janje. "Ma kakvi, ja sam bio jedno pitomo janje, nisam ja nigdje išao, nisam ništa radio, ja sam jednostavno takav kakav jesam, sad kako me vidite, takav sam stalno". No, priznao nam je kako je znao imati problema sa zaluđenim obožavateljicama.

"Jedna djevojka je ono baš nešto htjela, ja ne znam što, ali u principu jednu noć, vidim, nešto se krši, nešto se lomi, ja pogledam, a lomi se i krši moj auto", prisjetio se.

S druge strane, kralj bevande prisjetio se jedne svoje zanimljive zgode. "Jednom su mene i mog tenora, Bepa Matešića, izbacili iz go-go bara u New Yorku. Ne smiješ dirati cure, plesačice, a on je ulovio i izbacili nas crnci na snijeg, svi kao Tyson". No danas su, sa svojim mladenačkim iskustvima, sva trojica u skladnim brakovima, i jednoglasno priznaju kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena koja mu čuva leđa.

Stavros je priznao da bi bez svoje supruge teško funkcionirao, a složili su se i Grdović te Pejaković. Njihove su supruge, kažu, strpljive i jako dobro znaju što ovaj posao nosi.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene