40 svjećica

Prije koncerta završio na hitnoj, no domaći bend potvrdio je status legendi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upravo će 40 svjećica bend uskoro ugasiti na svojoj rođendanskoj torti pa su se prisjetili obožavateljica koje su vrištale i bacale grudnjake na pozornicu. Pamte i trenutke koje bi najradije zaboravili, te otkrivaju što je potrebno za opstanak na glazbenoj sceni toliki niz godina.

Ovogodišnji program ''Zvijezde pod zvijezdama'' u Dubrovniku sinoć je emotivnim koncertom zatvorio Parni valjak. Iako ga je mučila želučana viroza i netom prije koncerta završio je na hitnoj pomoći, Aki je bio na visini zadatka i s ostatkom benda još jednom pokazao zašto postoje punih 40 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Ma kakvi 'MOŽDA SAM LOŠ SUPRUG, A DOBAR OTAC' Glazbenik progovorio o braku sa svojom Diane!

'Ljeto na brodu nije normalan život'

'Zastrašujuća je brojka kad čovjek gleda da je to situacija u kojoj ljudi koji imaju 40 pa čak i više godina zapravo ne poznaju svijet bez nas', rekao je Hus. Tko radi taj i griješi pa se Hus prisjetio trenutaka iz karijere koje bi rado zaboravio. 'Kad bi mogao vrijeme vratit pa neke pjesme preskočit ili ih malo uobličiti... mislim si ''Isuse, pa gdje ti je bila pamet, pa šta... I loša i dobra iskustva ili momenti su nešto što nas je obogaćivalo tako da zapravo nema žaljenja i kad bi mogao - sve bih ja ponovio', otkrio je Hus.

Parni Valjak za sredinu prosinca priprema dva velika rođendanska koncerta. Jedan akustični i jedan električni. Izaberite svoj na vrijeme jer ulaznice već polako nestaju, a što su još otkrili pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene