Ekskluzivni intervju

Veliki miljenik žena: "Moja se obitelj namučila sa mnom"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bio je problematično i znatiželjno dijete. Ozgur Cevik danas mami uzdahe žena diljem svijeta. Našoj publici poznat je kao Toprak iz serije "Anđeli".

Veliki miljenik žena, turski glumac Ozgur Cevik, poznatiji kao Toprak iz serije "Anđeli", dao je ekskluzivan intervju Ivani Nanut. Razgovor su obavili u Berlinu, gdje je Ozgur promovirao novi film.

Pogledaj i ovo showbuzz NITKO NIJE SLUTIO SASVIM ISKRENO ''Ispod toga je bila povezana ljepljivom vrpcom i žicom''

S glumom se, otkrio je Ozgur Ivani, počeo baviti kada se suočio s vlastitim osjećajima: "Glumiti, biti netko drugi nije nešto što možete učiniti dok ne upoznate sebe. Mislim da sam postao glumac pokušavajući upoznati sebe".

Ozgurova se obitelj puno selila zbog očevog posla, a majka je radila u policiji te im nije bilo drago kad im je sin priopćio čime se želi baviti. "Jer kako bih zaradio od posla kojim se sada bavim, kako bih stvarno zaradio, mislili su da moram biti poseban, stvarno se truditi, a možda i imati sreće", prisjeća se glumac. No, njegova tvrdoglavost bila je jača od roditeljske brige, pa su ga na kraju podržali u stremljenjima.

"Moja se obitelj malo namučila sa mnom. Moja sestra bila je puno poslušnije i mirnije dijete. Ja sam bio prkosniji i tražio sam ono što želim. Možda sam u toj potrazi i uzrokovao probleme", otkriva o svom djetinjstvu. Inače je završio filozofiju, a kaže i da je u svemu oduvijek tražio način da shvati svijet i sebe. Što je još otkrio Ivani Nanut, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene