To im je nezamislivo

Ovo su glumice koje NIKADA nećete vidjeti skroz gole!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Golotinja je danas svakodnevica i teško da više može uznemiriti duhove.

Film, reklame, glazbeni spotovi, pa čak i kazalište - prisutna je na svakom mjestu. No, deset filmskih zvijezda nikad nećete vidjeti gole. One u svojim ugovorima klauzulu o neskidanju imaju otisnutu masnim slovima.

Pogledaj i ovo Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Previše plastike ili? Kelly objavila fotku s Donnom pa se suočila sa zlobnim komentarima: "O, moj Bože, što ti se dogodilo?"

Zlatno pravilo devedesetih godina bilo je da se glumice razodijevaju ili za basnoslovni honorar ili ako im je karijera krenula nizbrdo pa je žele oživjeti.

No, postoje zvijezde kojima je razodijevanje za potrebe uloge nezamislivo, bez obzira na to koliko nula podrazumijeva honorar. Jedna od njih je zvijezda Nindža kornjača, sex bomba Megan Fox.

Gola Albanka priznala: 'Roditelji od srama ne žele izaći iz stana'

Za potrebe filma nikad se ne bi svukla kao ni Julia Roberts. Iako se proslavila ulogom prostitutke u filmu Zgodna žena, ni za taj film nije to učinila. Za sve vruće scene imala je dvojnicu.

Ova odluka Juliju nije spriječila da postane vlasnica prestižnog Oskara. Razodijevanje u kazalištu je prisutno u 50% slučajeva, tvrdi naš poznati redatelj, i to kako bi izazvalo šok kod gledatelja.

U sličnoj situaciji zasigurno nećemo vidjeti Jessicu Albu koja u svoje ugovore ne propušta unijeti klauzulu o razodijevanju.

Mediji su se digli na noge, no glumica Jessica Alba je objasnila kako se nikad ne bi svukla jer je odrasla u katoličkoj obitelji.

 Oskarovka Reese Witherspoon tvrdi kako je golu na platnu nitko neće vidjeti. Čak se javno obrušila na glumice koje su tvrdile kako su se skinule zbog umjetnosti. No, čini se da ni sama nema tako čist pedigre.

Modna ikona Sarah Jessica Parker jedina je od zvijezda Sex i grada koja se nikad nije razodjenula za show.

Uloge u kojima bi se razodjenula nerijetko su nudili bujnoj holivudskoj glumici Christini Hendricks. No ona ih je sve redom odbila.

Skidanje ispred kamere neugodno je i Cameron Diaz, koja je unatoč klauzuli o čednosti, uspjela izgraditi uspješnu karijeru.

Zvijezda Harryja Pottera Emma Watson ne želi se skinuti jer želi da je svi pamte kao Herimionu.

Tračerica Blake Lively ne samo da se nelagodno osjeća po pitanju razodijevanja već joj je neugodna i pomisao da nosi izazovnu odjeću.

Jessica Simpson poznata je po svojoj izjavi kako želi ostati djevica do vjenčanja pa ne čudi činjenica da se razodjenula ne bi čak i ako bi zbog toga dobila Oscara.

Stručnjaci nam otkrivaju kako se razodijevanje od glumica sve rjeđe traži. Jer većina svjetskih produkcija u filmskoj publici želi cijelu obitelj pa za golotinju tu nema prostora.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene