Ima i dobrih primjera

VIDEO Domaća imena na listi na kojoj ne žele biti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate Hrvatice vjerojatno neće biti sretne što su se našle na ovoj listi... No, neke ipak imaju razloga za slavlje!

Najzabavnije modne trenutke u protekloj godini ispisala je Severina. Pjevačica koja se u svojem odijevanju definitivno drži one 'manje je više', u ožujku ove godine dobila je novi modni detalj. Nakon operacije prednjeg križnog ligamenta uslijedio je oporavak uz niske potpetice i štaku. A kad je Sevka u pitanju i medicinsko pomagalo ima dizajnerski potpis.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Ma skroz drugačija Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Muški modni trendovi na Zlatnom globusu 2015.

Ove godine bivša misica Lejla Filipović ostvarila je svoj san otvorivši butik. Boja koja se za Lejlu pokazala kao pun pogodak bila je bordo. Upravo u njoj cijele večeri na otvorenju primala je komplimente, što i ne čudi jer bio je to jedan od najelegantinijih hrvatskih modnih trenutaka protekle godine.

Govorimo li o modnim trenutcima vrijednim pamćenja u Hrvatskoj protekle godine, ne možemo zaobići glumicu Helenu Minić koja svojim stilom podsjeća na pin-up ljepotice iz zlatnog doba Hollywooda. Mjesto u pregledu zaslužila je stajlingom na svojem vjenčanju.

Nažalost, malo je hrvatskih muških zvijezda koje zaslužuju minute u prilogu o stilu. Da moda za jači spol ne treba biti jednolična, dokazuje glumac i redatelj Miran Kurspahić. To se odlično može vidjeti kada se u košulji na cigle pojavio u prvom redu Cro a portera.

Odjevajući modele hrvatskih dizajnera, od kojih su mnogi još uvijek nepoznati širim masama, Anita Dujić cijelu godinu izgledala je besprijekorno. No, mjesto u pregledu najboljih modnih trenutaka protekle godine osigurala je u kreaciji Sonje Lamut na posljednjem Cro a porteru.

I stigli smo do najljepšeg modnog trenutka za koji je zadužena hrvatska zvijezda Zrinka Cvitešić. Prvo je oduševila u kreaciji Matije Vujice, osvojivši prestižni Olivier, kada ju je i inozemna modna kritika proglasila najbolje odjevenom. No apsolutno najljepši modni trenutak Zrinka je ispisala na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala, i tada s potpisom Matije Vuice.

I za kraj evo najgorih hrvatskih modnih trenutaka koji su tek odraz svjetskih trednova.

Trend su slijedile glumice Iskra Jirsak i Jadranka Đokić. Modna struka Jadranki je zamjerila što joj je korzet haljina s čipkastim donjim dijelom previše otkrivala stražnjicu.

No, Jadranka je bila pokrivena u usporedbi s kolegicom Iskrom Jirsak koja se na istom događanju pojavila u haljini ispod koje su joj se vidjele grudi.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene