Lijepe i bogate

One 'vrijede' 100 milijuna dolara na godinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su lijepe, poznate i - bogate!

Dok cijeli svijet trese ekonomska kriza, u modnoj industriji, čini se, recesije nema. Barem ako je suditi prema Forbesovoj listi najplaćenijih svjetskih manekenki.

Pogledaj i ovo Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Oduzimaju dah One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

>> Adriana Lima želi biti nova Bond djevojka!

Gisele Bundchen definitivno je brazilska manekenka broj 1. Ova majka dvoje djece odrastala je u siromašnoj obitelji i nerijetko dijelila krevet, ali i tuš sa svojih pet sestara. No danas se to čini kao daleko prošlost budući da je ugovori s najpoznatijim svjetskim brendovima i zarada od nevjerojatnih 45 milijuna dolara čine definitvno najmoćnijim modelom svijeta.

Na drugom se mjestu smjestila Britanka koju nisu uspjeli uništiti ni brojni skandali. Kate Moss i dalje ne silazi s ljestvice najbolje plaćenih supermodela. Problematična manekenka apsolutnom je dominacijom modnih editorijala diljem svijeta u protekloj godini svoje prihode povećala za više od 9 milijuna.

Na ovoj se ljestvici našla još jedna brazilska manekenka - Adriana Lima. Jedna od najpoznatijih Victoria's Secret anđela prošle se godine proslavila reklamama koje su emitirane u najskupljem američkom terminu, onom za vrijeme SuperBowla, a samo prošlogodišnji angažman ovoj je egzotičnoj ljepotici osigurao 7 milijuna i 300 tisuća dolara. 'Raditi s Victoria's Secret anđelima je poput ostvarenja sna. Nikad nisam očekivala da ću biti ovdje i zaista sam sretna i blagoslovljena što sam dio ove obitelji', rekla je prekrasna supruga košarkaša Marka Jarića.

Otkad je napravila prve korake na modnoj pisti, Doutzen Kroes je postala jedna od najprepoznatljivijih manekenki Victoria's Secreta. Lijepa Nizozemka prošle je godine postala bogatija za 6 milijuna i 900 tisuća dolara. Kaže kako je zahvalana na Photoshopu jer postoje određeni kutovi iz kojih neke stvari izgledaju bolje kad su dorađene.

Tko su ostale sretnice s ove liste na kojoj bi se mnoge od nas voljele naći, doznajte u priloženom videu InMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene