Seksi plesačice

One su nova senzacija. Pet Splićanki sigurno ćete zapamtiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianna Apostolski radi kao PR menadžerica novoj plesnoj senzaciji iz Splita - grupi Savages.

Na scenu nastupa nova plesna senzacija - Savages. Pet djevojaka polako, ali sigurno mijenjaju standarde plesa u disco klubovima. Pridružit će im se i svjetski poznata plesačica Petra Hajduk.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Ako želite postati dio ove talentirane plesne skupine, trebate imati veliko plesno iskustvo te morate biti ustrajni. Jer biti dugogodišnja plesačica zahtijeva brojne žrtve i odricanja. Zna to i članica Savagesa - Katarina, inače profesorica hrvatskoj jezika i povijesti umjetnosti.

"To su godine i godine rada i sati i sati u dvorani. Tako da je to jedan život pun odricanja, nemamo puno slobodnog vremena kao ostali ljudi jer kad su drugi u kinu, na piću, mi smo u dvorani", priča Katarina Botica.

Ples u klubovima možda neki povezuju s golišavošću, ali ove Splićanke to demantiraju. Upravo kako bi razbile predrasude koje se povezuju s plesačicama u disco klubovima, nastala je potreba za ovim plesnim sastavom.

"Da pokažemo ljudima da golotinja nije sve, po klubovima danas možeš vidjeti samo perje i golotinju, ja mislim da to više nije trend. Svugdje u svijetu, u Londonu, gdje god, rade se velike audicije za plesače u klubovima", priča Gianna Apostolski.

"Došao sam na ideju s Giannom da zaista uzmemno plesače koji rade mukotrpno taj posao, znoj i i krv prolijevaju, ne druže se, ne izlaze da naprave nešto što treba klubovima. A to su showovi gdje kad ti dođeš, platiš ulaznicu za klub i pogledaš, a ne da se giba pa to izgleda onako - strašno", rekao je koreograf Alen Sesartić.

Što su još otkrile atraktivne djevojke, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene