Pogledajte video

'Jako će vas iznenaditi tajna koju gospođa Magdalena krije!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je široj javnosti do ove uloge bila relativno nepoznata, iza Jolande Tudor iz 'Zore dubrovačke' su godine rada u kazalištu i dramskoj pedagogiji

Lik Magdalene iz 'Zore dubrovačke', nove dramske serije Nove TV, gledatelji su već sada ocijenili kao jedan od najomiljenijih.

>> Upoznajte glavne ženske likove u Zori dubrovačkoj

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video! Lijepi Filip iz 'Zore dubrovačke' kandidat je za program Shooting Stars 2014. godine!

Glavni razlog tome vrhunska je glumačka izvedba splitske glumice i dramske pedagoginje Jolande Tudor. Iako je široj javnosti do ove uloge bila relativno nepoznata, iza Jolande su godine rada u kazalištu i dramskoj pedagogiji, a iznenadit će vas i neki njezini drugi angažmani.

'Igram gospođu Magdalenu  koja čuva i krije razne tajne obiteljske, a tajna koju Magdalena krije vjerojatno će nas iznenaditi. Mislim da još uvijek u Hrvatskoj ima jako puno žena koje upravo na takav jedan način proživljavaju sve što se dešava u njihovim obiteljskim malim dramama ', otkrila je Jolanda za inMagazin.

Jolanda, koja iza sebe ima bogato iskustvo, ulogu Magdalene vidi kao novu avanturu: 'Ja sam nekako uvijek avanturista tako da mi se čini da s godinama postajem sve veći. Za mene je ovo isto tako novina i prilika da naučim o nekom novom žanru koji je posve različit od mog dosadašnjeg rada u kazalištu i na filmu. I u dramskoj pedagodiji tako da me veseli, a opet je spoj svih tih mojih vještina i zanimljivih zanimanja.Jedna avantura, uputili smo se, ukrcali smo se i 'Let' it be'', zaključuje Jolanda.

Što je sve otkrila o sebi u prilogu inMagazina, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene