Pogledajte intervju

Omiljena 'Ana Šafranek' otvorila srce: 'Doživjela sam ljubav na prvi pogled'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sopranistica, glumica i diplomat – rijetko se koja žena može pohvaliti sa tri podjednako uspješne karijere, kakve je uspjela ostvariti Mirjana Bohanec Vidović.

U rubrici 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka, popularna 'Ana Šafranek' iz filma 'Tko pjeva zlo ne misli' govori o svojim životnim izborima. 'Za puno stvari nismo mislili da će tako završiti u životu. No moja najveća ljubav bilo je i ostalo pjevanje. Sve ostalo dogodilo se sticajem okolnosti', kaže.

Pogledaj i ovo showbuzz Posve iskreno Legendarna domaća pjevačica prvi put progovorila o gubitku supruga

Drugo lice Vere Svobode: 'Moja nošnja bila je namijenjena Jovanki Broz'

Odrastala je u Tomašićevoj ulici u Zagrebu. 'Godine 1945. moj otac je nestao, kao i mnogi drugi, tako da sam s majkom provela sama cijeli njezin život. Bilo nam je jako teško, imala sam samo jednu lutku i samo jedna kolica, koja sam našla kad je mama umrla. Ona ih je čuvala. Moja mama je bila jako stroga. No, kad danas s odmakom razmišljam, čini mi se da me ta njena kritičnost i to što sam se njoj htjela dokazati, tjeralo naprijed u karijeri', kaže gospođa Bohanec Vidović.

Uloga Ane Šafranek u kino hitu 'Tko pjeva zlo ne misli' pripala je mladoj debitantici, unatoč tome što su na to mjesto pretendirale iskusne glumice poput Milene Dravić i Ružice Sokić. 'Ana i ja nismo imale puno toga zajedničkog u životu. Osim što je i ona pjevala. Tada još nisam imala iskustva u obiteljskom životu, tako da je sve što sam napravila zasluga redatelja Kreše Golika', kaže Mirjana.
Sa suprugom, dr. Ivom Vidovićem nedavno je proslavila 30 godina bračnog života. 'O njemu jedino mogu reći sve najbolje. Upoznali smo se u kazalištu. Imala sam predstavu Zrinski i slučajno sam izašla na hodnik. Kad sam ugledala te njegove plave oči, kao da me grom ošinuo. Mnogi pričaju o ljubavi na prvi pogled, no meni se to zaista dogodilo', rekla je Mirjana.

Uvijek je govorila da se dive moraju znati povući sa scene na vrijeme. Iako se pripremala za taj dan, nije se osjećala spremno. 'Moj odlazak je bio jako težak. Nagovarali su me na oproštajnu predstavu, ali nisam to tada mogla izdržati. Srce mi je pucalo, ali više nisam imala što raditi. Tri godine iza toga nisam išla u kazalište. Nisam mogla čuti da netko pjeva, pogotovo ne moja uloge, čak ni na radiju', otkrila je diva.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene